Nem szoktam nagy évértékeléseket csinálni, és most sem teszem, de el kell mondjam nekem nem ez volt a legjobb évem és a 2009 (hú de furcsa leírni), ha csak meg nem halok, vagy fel nem robban kicsi bolygónk akkor biztosan jobb lesz.
Mindezt csak azért írom, hogy tudjátok, az a hétvége Kakucson az idei év legnagyobb élményét adta nekem és ezt köszönöm Nektek!
Én azt kívánom Nektek legyen olyan az új évetek amilyet szeretnétek!
Jelzem mindazoknak, akik2008-raa legjobbakat kivántak nekem, hogy szar se teljesűlt belőlle!Épp ezért kérek mindenkit, 2009-re jókívánságként kizárólag készpénzt, alkoholt vagy üzemanyagutalványt kűldjön!
BUÉK! Zé
Üdv!
Erről a tipsról semmi infom, De ha olyan ötleted volt hogyveszel egy ilyen motor akkor már most felejtsd el!
Én már szedtem szét keeway-t és elég siralmas látvány fogadott!
Ha gondolod kifejtem neked részletesen akár emailban akár msn-en. Ha gondolod keress meg!
Szerintem ha 50 est akarsz venni, és érdekelnek a supermotok akkor érdemest ezt megnézned például:http://kepesmotor.hu/derbi/i?p...
A derbivel tuti jobban járnál mint a keewayel , de gy aprilliával se járnál rosszul 2 év múlva nem esik annyit az ára és alkatrész is van hozzá link: http://kepesmotor.hu/aprilia/i...
Na mostmár alig tudok írni a vodkás bólé után ugyhogy abbahagyom jövőre beszélünk csácsá!
Boldog új évet kívánok minden motorosnak!
köszi a választ. Csak most jön majd a rendszámoztatás simsonom nemér annyit hogy rendszámoztassam, meg nincs annyi pénzem h lefizessem a vizsgáztatókat mert szegény biztos nemkapna rendszámot:D motorozásról nem akarok letenni, de jogsit még hanyagolom. B majd A.
Ha jól tudom 6 "sebis":) és 4 liter környékén fogyaszt, szerintem tegyél le róla énis néztem egy időben 50 esnek de elég drága és elég silány minőségű azt mondták nekem.Én Honda cbr 125 r vettem 50 esnek 300 ezeré 2006.06 os, persze ez nem supermoto.Üdv
Itt a szilveszter ittvan újra.
Nagypapa a nagymamát vadul dugja.
Kefél a krampusz a medve a farkas.
Csak egyvalaki unatkozik és üzenetet olvas.
B.Ú.É.K.!
Pályagumi,új hajtókar
HusaBerg-be jó sok olaj.
Új vasat a csizmatalpra,
olcsó benzint meg a tankba.
Motoros társaim ezeket kívánom nektek,
2009-ben mindíg pályán legyetek.
yamaha wr250xről vélemény? :)
jah és BUÉK ;)