Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Hát skacok lépek, mindenkinek kilométerekben gazdag és balesetmentes új esztendőt kívánok
Már megijedtem, hogy nem jössz pályára. Jó csapat voltatok idén, remélem jövőre többet tudunk mi is menni.
Tavaly azzal kezdtük az új évet hogy fél 1 kor hagfalak ki az udvarra és ami a kifér.. ezekszerint nem kellett volna
Igen megvan még. Már nem eladó.
Időm nem sok van rá. De jó tudni,hogy van.Ha nem lenne hiányozna.
Az összes ünnepet utálom
Ennek örülök , kedves asszonypajtás mondta, hogy sok cuccod van, de ennek biztos örülni fogsz. Motor megvan még?
Kicsit furcsa, hogy valaki utálja a karácsonyt, bár te is kicsit furi figura vagy de azért szeretünk ám
Szia Beb!
Naon zsír szemüveg a Jézuska hozta tőletek a progrip no fog -ot .
Nálam a karácsony idén érdeklődés hiányában elmaradt...szerencsére, merthogy az összes ünnep közül ezt utálom a legjobban...
Mitől híztam volna
ő akarom mondani ki ér oda a büfébe előbb...
Hogy teltek a karácsonyi ünnepek? Híztál pár kilót?
csá papa lecserélted te is a vasat gratula!
Milyen küzdelemről beszélsz?Ja tudom ér oda előbb a büfébe…
Joci lenne kedvetek kijönni velünk a Főtérre este? Elvileg a Sanyiék is kijönnek. Hmmm? Nekünk sincs semmi más program.
Szió! Egy két dolog már megvan a listából, a Zoli viszont ajánlana neked pár dolgot, délután ha nem gond felhívna.
Sziasztok Rég jártam erre. Jó sokat írtatok
Helló Lukász,hallottammmm mit tettél,remélem jobban vagy.
ha azt mondom, hogy az utóbbi időben nem nagyon voltam ennyire jól, azt elhiszed? pedig ez az igazság!SZENZÁCIÓSAN VAGYOK! viszont nagyon morcos leszek, ha jövőre nem küzdhetek ellened a pályákon!
Hogy vagy?
Harcimacska...áááááááááááá
ez kééééész! na most jól megnevettettél!
Egy cikk az Egri Hírlapból:
A közlekedési felügyelet már az idén elkezdte a „Motorosokért” megnevezésű kampányát.
Már december végétől felszerelik az új Kresz táblákat.Igaz egyenlőre Eger és környékén.
na én is fent vagyok 7óta, csak gyorsan megnéztem még egy filmet! jövőre én is szeretnék menni nagyon sokat, lehetőség szerint CSAK PÁLYÁN!