Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor te befutottál már legalább ...én nekemmég egy pár kört le kell futnom mire lesz vmi....aszem selytem mi a terv de,majd úgy is mekkapom a hírt
vállalj be plussz műszakot!
na ez a nagy titok!majd ha biztos akkor elmondom!de remélem sikerül mert akkor igen sokat motorozok más pénzéből!
Az jó de, a találkozásunknak már csak az lehet az akadálya, hogy énnékem nem jön össze a 2009es versenyszezonra a kellő delta hát tér.....dolgozom rajta ,hogy össze jöjjön ....milyen fejlemények,lesz giforsz futam is, vagy ti is bevetődtök valamelyik katba
ugy van!tenkre is vágtam a kötömöt!jajj be szép is volt!ecsém akkor jövöre sok versenyen futunk össze mer vannak fejlemények,oszt asszem ott leszek egy csomó rendezvényen!
Szia.De forditva még igazabb..rendör nő(k)nagyon szemetek tudnak lenni a másik nemmel...
Aha nyomattam, ott körhintáztunk ....aszem sejtem hol dolgozol,giforszbánál?
tapasztalat errefelé mást mutat...
még az ősidőkben robival engem összevissza jelentgettek, nővéremék meg 2 személy, nuku bukó, jogsi biztosítás...
és mi volt a válasz? jól van lányok menjetek de vigyázzatok a pofitokra...
lehet mégiscsak be kell vetni azt a szoknyás kifestős mókát...
Veszemalapot, csak ilyen dolgokkal nem sztek viccelni, mert túl félre érthetők(nem sztek kérkedni az időkkel, mert az soha nem jelent semmit, csak viszonyitási alap,mert ha mész egy jó kört 1x, utána nem biztos , hogy össze fog jönni ,mert 100 tényező kell ahoz, hogy menj egy bestet...gumi,hőfok,reflexek,pálya tisztasága, stb..... főleg más fajta motorok között....) arra vannak a versenyek, hogy eldöntsék ki a jobb(mondjuk az is akkor lenne egál ha egyforma mocival mennének) de soxor még versenyen semmész olyat ami a best köröd volt , mert csak 1 vmi nem stimmel és kész .....
céges motor ? milyen cégnél vagy ?
tudom csak humorizálok!nekem a céges motorom egy lc4supermoty,és szük kis utcák kanyarjaiban lényegesen gyorsabb mint a gépsárkány!kakucs gyakorolni jo csak az ezressel,de ott valoban sokkal gyorsabb a szupermoty.voltam versenyen rendezőként kakucson,de aztán egésznap motoroztam mert mindenféle motort alám dobtak!hu de bántam!motomax rendezvényen,te ott voltál?
Akkor ovrájt ...majd kűldök egy kis gyógyulás serkentőt barikám
Mivan ballábas kelés volt . ha nemvetted bocsi..
itthon vagyok, az első utam a motorokhoz vezetett. az SMRnek szinte semmi gondja nem lett. az első sárvédő, és a "fejidom" szorul cserére.
Ne beszélj a nevemben hülyeséget légyszi ......kösz
De ez SM, 105kg és 65lú keréken+én, ami ugye ugyan akkora gumifelületen tapad kb mint a speed ....meg a kukucsi inkább gokart, SM, robi,mz, pályamint nagy seed gépeké
Erre kérdezhetné sanya72..ki az a talma .
eladó a moci.
na kész...nem beszélek veled!talma ment az ezerrel 44-et és kaptam tőle pedig szintén ezerrel mentem és a fülemen forodultam vazze.
.....ez qurva titkos és bizalmas...00:42 de
...meg még 30cm-et a cipzáron lefelé és ők fizetnek
kezit csokolom sanya bá!na mennyi az az idő!?kakucson volt azért egy két vad supermotos aki körbemotorozott!bőgtem is éjszakákon át!
Max. bevetek egy mosolyt...