A csizmám talpára szeretnék vasat... hol érdemes utánanézni?
A bergen gyárilag nincsen kitámasztó, ez még nem is akkora baj, de a vázon sincs rajta az a konzol amihez kapcsolódna. Olyat hol tudnék csináltatni? Gondolom, ha a Promotonál nincs, akkor sehol sem lehet kapni....
Ma egy kicsit kitóltam a gépet hogy beindítom... Erre a kutyám rátámadt a kipuffra... elhesegettem erre köszönet elkezdte csócsálni az első gumit.... először úgyvolt hogy agyoncsapom... de rájöttem hogy csak agyhelyen tudom
Street legal, és jó gumi. Az osztrák bajnokságban van egy kategória, ahol csak ezzel lehet menni. Ugyanazt a gumit használják esőben, és szárazon is...
Végül is a te életeddel játszol, nem akarlak meggyőzni mert látom már nem vagy mai gyerek ....és most jövök rá, hogy én nem is tudok túrázni mert soha sem próbáltam, akkor meg mit játszom itt az eszemet
az én véleményem az a Dunlop sportmax mutant amivel városban és pályán is elég jól lehet menni és ha jól tudom akkor ez a tipus sreet legal,de ez nem 100 %
A csizmám talpára szeretnék vasat... hol érdemes utánanézni?
A bergen gyárilag nincsen kitámasztó, ez még nem is akkora baj, de a vázon sincs rajta az a konzol amihez kapcsolódna. Olyat hol tudnék csináltatni? Gondolom, ha a Promotonál nincs, akkor sehol sem lehet kapni....
Nemtudja valaki Luki ruhájának a márkáját/tipusát mert nagyon megtetszett és most bőrruha vásárlás előtt állok.Ha jól emlékszem berik de miféle?
de tény hogy nagyon jo gumma