Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is kérnék egy M-est.......... ez teccik nekem is a fehér a másik kedvencem
Remélem nem gáz, ha még felteszek pár kérdést.

A csizmám talpára szeretnék vasat... hol érdemes utánanézni?
A bergen gyárilag nincsen kitámasztó, ez még nem is akkora baj, de a vázon sincs rajta az a konzol amihez kapcsolódna. Olyat hol tudnék csináltatni? Gondolom, ha a Promotonál nincs, akkor sehol sem lehet kapni....
Ma egy kicsit kitóltam a gépet hogy beindítom... Erre a kutyám rátámadt a kipuffra... elhesegettem erre köszönet elkezdte csócsálni az első gumit.... először úgyvolt hogy agyoncsapom... de rájöttem hogy csak agyhelyen tudom
biztos nem MŰBŰŰR
Mesélj anya mesélj
berik vagy verik
Estét.

Nemtudja valaki Luki ruhájának a márkáját/tipusát mert nagyon megtetszett és most bőrruha vásárlás előtt állok.Ha jól emlékszem berik de miféle?
Húúú, ha azt én elmesélném...
Hmmm.... Akkor valamikor meglátogatom a superpole-t aztán felpróbálom ebből a buksiból egy XS-t, hátha.
Uncsiztam és fellestem, de mindjart menek is, írtam msn! De ez nem üzenőfal, hanem motos fórum!
szisza szösz itt minden szja drága rég voltál itten
akkor minnyá utánnanézek
én ilyenekkel versenyeztem de
Jolánka hát te?
ezt nem tudom,mert én mindíg azokat hoztam el a pálya széléről amiket a sógorok eldobáltak
én majd akarok egy troy leee t... csak az ára az
igen én is így tudom,bár hogy street legal abban nem voltam biztosittékos
de tény hogy nagyon jo gumma
és mibe kerül egy iylen szett? banditomat 35 k ból gumiztam fel metzeller sportech m1 el
Már 2x volt nem véletlen...2x is megvédte a dinnyét a nyakamon ....és szípek is ám .....
Street legal, és jó gumi. Az osztrák bajnokságban van egy kategória, ahol csak ezzel lehet menni. Ugyanazt a gumit használják esőben, és szárazon is...
Eléggé tapadnak...kb mint télen a téli-nyári között a kül
Végül is a te életeddel játszol, nem akarlak meggyőzni mert látom már nem vagy mai gyerek ....és most jövök rá, hogy én nem is tudok túrázni mert soha sem próbáltam, akkor meg mit játszom itt az eszemet
Jaj de sép sívmelengető látvány itt ebbe a kib@xott hidegbe...
az én véleményem az a Dunlop sportmax mutant amivel városban és pályán is elég jól lehet menni és ha jól tudom akkor ez a tipus sreet legal,de ez nem 100 %
nők ilyen szempontból mindig előnyben vannak.... kihasználják a férfiak gyengéit és ez nem szép dolog tőlük