Üdv mindenkinek. Nagy dilemma előtt állok. Most világosítottak fel fórumon dolgokra.. Miszerint nekem csak A korlát jogsim van ami ugyebár 25 kw... és a DRZ-m meg 29 :( Hogy szerintetek belekötnek ebbe a 4 kw-ba és adjam el a drágaszágom?
helló mi!
azért valljuk be csöppet előnyben vagy a rendőrökkel szemben...
de jól van meggyőztetek...
Sanya ha aktuális lesz majd kereslek ezzel kapcsolatban
Ja, valamikor fotósként koptattam a pályák szélét! Rally főleg.
Supermoto csak a vége felé volt, sajnos a Magyar bajnokság. Semmi értelme nem volt cipelni a milliós felszerelést a porban. Év végén felhívott a multibajnok, hogy tudom-e azt, hogy az én fotóimból lezs az ő éves naptára.
Fizetsz a jogokért, kérdem? Sajnos pénz az nincs rá! No, akkor ezekből nem lesz barátom!
Itt hagytam abba, eladtam a felszerelést.
És akkor vettem egy 560 SMR-t, de ez már egy másik történet!
El hiszem én azt, nem is meg bántani akartalak ezzel
Igazábol ezért én nem is megyek mocival aszfaltra, maradok a terepen, ahogy Sanya mondaná csak a pálya...
azért valljuk be csöppet előnyben vagy a rendőrökkel szemben...
de jól van meggyőztetek...
Sanya ha aktuális lesz majd kereslek ezzel kapcsolatban
Mindig ameddigre megjegyzem hogy milyen év van, megint megváltoztatják
Jaja, most megint itt vagyok veletek!
Jó lenne még a hypermotardos tapasztalatom!
Supermoto csak a vége felé volt, sajnos a Magyar bajnokság. Semmi értelme nem volt cipelni a milliós felszerelést a porban. Év végén felhívott a multibajnok, hogy tudom-e azt, hogy az én fotóimból lezs az ő éves naptára.
Fizetsz a jogokért, kérdem? Sajnos pénz az nincs rá! No, akkor ezekből nem lesz barátom!
Itt hagytam abba, eladtam a felszerelést.
És akkor vettem egy 560 SMR-t, de ez már egy másik történet!
Igazábol ezért én nem is megyek mocival aszfaltra, maradok a terepen, ahogy Sanya mondaná csak a pálya...
Nem volt olyan vicces szitu!