Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne izgulj!engem 3 év alatt 1szer állítottak meg! pedig aztán nem arról vagyok híres, hogy nagypapa tempóban közlekedek!
Hát nem szeretném... De azt se hogy le keljen tennem a motorozásról mert agyonbüntetnek.. Mert sajna még 1 év mire lerakhatom a nagy A-t
ezért el ne add a motort!
Üdv mindenkinek. Nagy dilemma előtt állok. Most világosítottak fel fórumon dolgokra.. Miszerint nekem csak A korlát jogsim van ami ugyebár 25 kw... és a DRZ-m meg 29 :( Hogy szerintetek belekötnek ebbe a 4 kw-ba és adjam el a drágaszágom?
nekem ilyenre sikerült:
De még mennyire, hogy értett hozzá ....
helló mi!
azért valljuk be csöppet előnyben vagy a rendőrökkel szemben...
de jól van meggyőztetek...
Sanya ha aktuális lesz majd kereslek ezzel kapcsolatban
Még egy nap és vége a 2008nak
Mindig ameddigre megjegyzem hogy milyen év van, megint megváltoztatják
Szió!

Jaja, most megint itt vagyok veletek!
Neki van egy tesója is, ő se szar...
Látom újból képben vagy ...szja
Jójó de, el kellene mennem melózni, úgyhogy most kicsit elengedem a székem karfáját
'Csak' eldőltem. Nem lett baja a Bergnek, mert pont elötte raktam fel a kézvédőt meg a bukógombát.
na kkor, most szorítson mindenki!mindjárt jön a vizit és eldöntik, hogy hol szilveszterezek!
Az öreget dobta el..........
Ki baszogat ... szerintem majd meglátod de, biztos nem hiszed el ...
Eldobtad a Berget
Na várjál csak nagyokos!
Jó lenne még a hypermotardos tapasztalatom!
Ja, valamikor fotósként koptattam a pályák szélét! Rally főleg.
Supermoto csak a vége felé volt, sajnos a Magyar bajnokság. Semmi értelme nem volt cipelni a milliós felszerelést a porban. Év végén felhívott a multibajnok, hogy tudom-e azt, hogy az én fotóimból lezs az ő éves naptára.
Fizetsz a jogokért, kérdem? Sajnos pénz az nincs rá! No, akkor ezekből nem lesz barátom!
Itt hagytam abba, eladtam a felszerelést.
És akkor vettem egy 560 SMR-t, de ez már egy másik történet!
Akkor csak óvatosan, senkit nem akarta meg bántani. Na én lépek
Én is pont pályázni indultam.................. csak ugye másképp nem tudom megoldani a lejárás, mint lábon.
El hiszem én azt, nem is meg bántani akartalak ezzel
Igazábol ezért én nem is megyek mocival aszfaltra, maradok a terepen, ahogy Sanya mondaná csak a pálya...
Nem, én álltam a sorban, amint zöldre váltott a lámpa elindultam, a jobbos kamion elöl meg 'mellém' ugrott az öreg.

Nem volt olyan vicces szitu!