Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanya! Mi a véleményed a Sixsixone buksiról?
az említett esőgumák érnek is vmit.... esetleg se ?
huhhh, hát nem semmi...
supermoto ügyileg nem nagyon vágom még a gumitémát... a többi kategóriát már megjártam

de ez volt az álmom mindig is... csak hát a píííz ... következő project az sm mellé egy cross mondjuk egy (sx250, megin ) mert az a másik gyengém
....még jó, hogy nem estél, mert ha jól látom ezek eső gumik

Mondjuk......... nagyon meggyőző tudok lenni!
Jól tudod, de ha az előre kitalált és megtervezett túrát járjuk végig akkor még haza értem volna vele, kb1mm mintával, csak hozzájött az említett 1200 Km majd végig autó pája 35-40 fok melegben , megpakolva 160-180-as tempó és már hippp- hopppp. a gumi sehol.
Ha indulás elött felteszem az új gumát, mire hazaére már az is szögletes.
ILYEN "TAPADÓS" gumik nekem is kellenek majd....

annyi még a kérdésem h slick en meg esőgumán kívül van e sm re egy kicsit túrásabb sportosabb guma.... egyenlőre a városban krúzolnék vele, vmi olyasmit hallottam h a continentalnak van ilyesmi gumája, vagy rosszúl tudom?
hát én ezt nem játszottam volna be
Kixsit kihoztam a motort én is ,dobtam rá "tapadós" gumikat és adtunk az izületeknek,meg a városi nyugalomnak

nagygyon jó volt az a 15 percecske
hol vagy? Megyek oda én is
akkor ezekszerint csak nekem nincs ilyen problémám áldom a JóIstent h sikerült bejutnom ide
teszt gumink
De az új guma jól állt a garázsban nem vagy te mazoista egy kicsit ...a gumi a lényeg vagy én tudom rosszul
A levegőt is óvatosan vettem nem,hogy még döntögessem. Persze két oldaldoboz 42l/db+tanktáska meg én voltam a nehezék. A kedves motoros társak pedig vígan durrogtatták a kipufogojukat elöttem mögöttem ,mellettem, nekem meg minden puffanásnál majdnem megálta szívem. Lelki szemeimmel láttam magamat az árokban.Soha mégegyszer ilyet
Egy szóval, őrült ...de ha zik-zakban csak az oldalán mentél volna akkor nem gond a közepe
Látod még én is tudok újat muatni...
Sajnos én motorozni nem tudok, gyorsan meg pláne nem...ezért én is irígykedem...
ez szép
Egy nyaralás, túra alkalmával már elég kopott gumival indultam de gondoltam ez még pont belefér és nem akarom az új gumit szögletesre koptatni már az elején, kb.1200 Km. autó pájával. Az új gumi már otthon figyelt csak a fent említett okból maradt otthon. A túra végeztével egy erősen átmulatott éjszakán kitaláltuk, hogy hozzácsapunk az úthoz egy kis kitérőt, ami majd +1200 Km lett. A mellékelt kép mutatja, hogy milett a gumi sorsa.Nagyon agodtam hazafalé de ugye bátor és beválalós motorosok vagyunk
Az uccsó 200 Km-en a max tempó 80 Km/h
Ezzel a mosollyal elég sok mindent ellehet intézni Engem biztosan lekenyereznél
hát igen, a fizuvan nem sokan vannak megelégedve. Még szerencse hogy szülőkkel lakom, különben nekem se lenne elég az annyi....
ez itt sem gond, csak az anyagi kör
Azt a f@szt,már így is 2 helyen gályázok, kb egy fizuért ...hogy az a válságcsinálóbüdösrohadtpinoccioorrúmacskarugjame
g ....ezt jól lekódoltam
pár kört!?én ma futottam 10km-t.