Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt hiszem jövőre visszavonulok a versenyzéstől és csapatfőnok leszek. Az új versenyzőm:
Aha, szép is lenne.
KTM re van de red bullra nincs pénz?
találtam 1 dobozt, bár kissé horpadt szegény, de gyakorlásnak jó volt ez is

szikével szépen levágtam a tetejét, ollóval, meg kiegyenesítettem ha nem veszek addígra másik dobozt mire megjön a központi telóm, akkor ez kerül fel rá
ja szerintem is...
Az más de, az már komolyabb felszerelést igényel.... ovis oregami dolgokat is...olló R B doboz az nem.......na mind 1 dobjuk a témát
jogos.. dehát kinek mi...

én bármi baja lessz a motoromnak szétboritom otthon...
pl a kitámasztó téma is van ak nem tudja megoldani én mondjuk fél nap alattt gyárit koppintottam volna ugy hogy észre sem veszed...
ki mit tud érted nincs ezzel semmi gond
....hogy ezt nem tudják de, azok vigyázzanak az ollóval mert éles....már lassan azt is el kell mondani, hogy merre kell tekerni a gázkart ....
mi?
Ez komoly .....
aham . a tetejét meg az alját és utánn a olyan mint a papir ollóü viszi lehet hajtogatni...
értem én
most lehet megcsinálom én is ilyenre simán ollóval levágtad a tetejét ?
Vagy a lengőkarra (a telonál ha van lyuk..)szokták még(régeben yamikon WR250en ott volt némelyiken..)vagy gyártatsz bilincsféleséget és csavarral a vázhoz,persze állá gumit kell rakni..
óóó
elbasztam..
nemezvolt a lényeg . REDBULLOS AKKÓ
én csak simán ollóval kivágtam egy olyan széles csikot a flakonból amekkora kelll.... nekem a perem nem kellett a tetejére..
van pár gépészmérnök barátom velük sikerült összehiznunk néhány nap kemény munkájával
a tetejét nem lehetne valami csavarhúzóval, vagy fogóval leszedni róla, hogy ne kelljen vágni ?
de szíp bütykös gummák
Nem az a szörnyü van aki nemtud olvasni mert az nem kolás doboz .
megmoshatnád használat után
eléggé balf@sz lehet az akinek ehhez is müszaki leírás kell
na mittaláltam.
most ebben az a szomorú hogy valaki nem tud feltenni egy kólásdobozt a telóra vagy az hogy van aki ezt gondolja

forrás: bikepics.