Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok! Ja igen +
Lukinak könnyű szülést és jobbulást!
Sziasztok!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Ez a topic kezd emlékeztetni egy hajnali rádiós, beteleonálós, megbeszélős műsorra.

Boldog Karácsonyt motorosok!

(remélem van aki, azt kérte, a megfelelő személytől, hogy legyen végre jó supermoto magyarországon)
exem meg a haverjaim jol felbasztak agyilag lehet ettol ez az almatlansag... de ugy latom az exem se aludt.... reggel belopoztam a kocsival a hazuk ele h bedobjam az ajandekat es 5 kor mar egett a villany nala
en nem birtam aludni egesz ejjel.... most meg mar bent ulok a munkahelyemen ed teazok 7 tol meg indul a muszak
csajom mos monja h felvétel...
eurosport2-n jók a poGRamok csak sok a köcsög
Tekerd meg és táncolj
Nnem tok aludni, várom a dzsízusztkát
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Kép
Mondom: vegyen rá egy ilyet (ha fekete színben megfelel neki, nekem van egy eladó), alá meg szereljen fel egy ilyet. Szerintem még jobban is fog kinézni mint a gyári cucc, de itt találhat még jópár másik fajta lámpát ha netán a fenti nem nyerné el a tetszését...
ollé!
jelentem alásan, jobban vagyok, de a tegnapi diagnózis eléggé elvette mindentőla kedvemet. szerencsére a mai vizsgálatok sokkal jobb eredményeket mutattak, így a közérzetem is jobb. a kövecske még mindig bent van, de majd csak megszületik!
ROTTY
Szevasztok!
Azért kössz a választ!Végül is nem olyan drága, de azért pár ezresért jobb lenne neki egy használt.
Valakit érdekel egy elég jó állapotban lévő Michelin / Pilot Power 2CT 120/60R17, holnapra megnézem, hogy mekkora minta van benne, árat majd kitaláljuk rá, ha lesz érdeklődés. Megvettem ma a felniket, kaptam hozzá 2 pilot powert, a kérdésem az lenne, hogy előre 100-as a gyári gumi és fel szabad-e rakni rá a 110-es pilot powert, vagy vegyek hozzá 100-as gumit
Elrohantam motrozni a kari tiszteletére, hátha találkozok dzsízuszkával,hát olyan egyedül voltam, hogy még egy cickánnyal sem
Hipp-hopp jön zsukk csáó ombrék
Oksi, majd szólsz.
Ha nem ártogat neked otthon akkor majd később visszatérhetünk a témára, karácsony előtt így kicsit ki vagyok szaladva a lóvéból, de érdekel
Laci!
Hever itt nálam egy 520EXC dob, ami át van alakítva egy kicsit, egy LC4-en volt. Kicsit foglalkozni kell vele, mert a szegecsek már elég lazák. Igaz eredetileg a másik oldalra való dob, de szerintem nem nézett ki rajta bután. Ha érdekel egy huszasért odaadom.
Hali!
Köszi Atys!
Sajnos most nincs LC4 hátsó lámpám. Ajánlani sem tudok senkit így hirtelen, de az új sem vészes ám, 12-13 körül lehet?
na jahh!
Bár én már megtehettem hogy sokáig fönn vagyok mert a héten már nem kelett mennem dolgozdába.
Viszont most olyan jót motoroztam hogy csak na!
Pár öregasszony meg már messziről magasra emelte az új botját amit a jézuska küldött neki!
Wáccápp
Maj'most meglátod?
Ébresztő!
Csak időben szólok hogy a jurósportkettőn 15.00-tól Supermoto Világbajnokság, szezon áttekintés!

jóccakát!
Jahh én nem inni voltam mint mások hanem madagaszkár2-t néztem!