exem meg a haverjaim jol felbasztak agyilag lehet ettol ez az almatlansag... de ugy latom az exem se aludt.... reggel belopoztam a kocsival a hazuk ele h bedobjam az ajandekat es 5 kor mar egett a villany nala
Mondom: vegyen rá egy ilyet (ha fekete színben megfelel neki, nekem van egy eladó), alá meg szereljen fel egy ilyet. Szerintem még jobban is fog kinézni mint a gyári cucc, de itt találhat még jópár másik fajta lámpát ha netán a fenti nem nyerné el a tetszését...
ollé!
jelentem alásan, jobban vagyok, de a tegnapi diagnózis eléggé elvette mindentőla kedvemet. szerencsére a mai vizsgálatok sokkal jobb eredményeket mutattak, így a közérzetem is jobb. a kövecske még mindig bent van, de majd csak megszületik!
Valakit érdekel egy elég jó állapotban lévő Michelin / Pilot Power 2CT 120/60R17, holnapra megnézem, hogy mekkora minta van benne, árat majd kitaláljuk rá, ha lesz érdeklődés. Megvettem ma a felniket, kaptam hozzá 2 pilot powert, a kérdésem az lenne, hogy előre 100-as a gyári gumi és fel szabad-e rakni rá a 110-es pilot powert, vagy vegyek hozzá 100-as gumit
Laci!
Hever itt nálam egy 520EXC dob, ami át van alakítva egy kicsit, egy LC4-en volt. Kicsit foglalkozni kell vele, mert a szegecsek már elég lazák. Igaz eredetileg a másik oldalra való dob, de szerintem nem nézett ki rajta bután. Ha érdekel egy huszasért odaadom.
na jahh!
Bár én már megtehettem hogy sokáig fönn vagyok mert a héten már nem kelett mennem dolgozdába.
Viszont most olyan jót motoroztam hogy csak na!
Pár öregasszony meg már messziről magasra emelte az új botját amit a jézuska küldött neki!
Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok! Ja igen +
Lukinak könnyű szülést és jobbulást!