áhá, okés majd megkérdezem
csak van 2db 450-es gép a társaságban, egy nyitott dörrentős ktm, meg egy berg gyári dobbal, és a ktm nagyon érezhetően nyomatékosabb, reméltem megvan a miértje...
ez az átalakítás mennyibe fájt Neked?
nem.nekem úgy van hogy vagy 40 vagy 38 lehetett a vége.a 38 al nyomatékosabb, a 40essel pörgősebb lesz elvileg.
de mint mondtam nem értek hozzá,ezért Lukira bíztam magam,én azt tudom mondani amit ő mondott nekem.
már elmondtam msn-en
ugyan olyan lett a dobunk.a gyári átalakítva,az a hangszigetelés amit látsz kivan véve,végig perforált cső van,az átmérője pedig a belépési átmérőröl szükül le 38mm re.körbe kigyapotozva. én ennyit tudok. kell egy nagyobb fúvóka még.és kb ennyi.nyomatékosabb lessz alul elvileg.
csak van 2db 450-es gép a társaságban, egy nyitott dörrentős ktm, meg egy berg gyári dobbal, és a ktm nagyon érezhetően nyomatékosabb, reméltem megvan a miértje...
ez az átalakítás mennyibe fájt Neked?
de mint mondtam nem értek hozzá,ezért Lukira bíztam magam,én azt tudom mondani amit ő mondott nekem.
ez a nyitott kidörrentővel nyomatékosabb lesz alul, ez általános érvényű?
Remélem a db korlátozás nem a darabszámra utal, mert nekem dupla kipuff van a gépemen!
Made in raptor!
Kérem kapcsolja ki!
ugyan olyan lett a dobunk.a gyári átalakítva,az a hangszigetelés amit látsz kivan véve,végig perforált cső van,az átmérője pedig a belépési átmérőröl szükül le 38mm re.körbe kigyapotozva. én ennyit tudok. kell egy nagyobb fúvóka még.és kb ennyi.nyomatékosabb lessz alul elvileg.
Milyen módosítások történtek pontosan? Miben változik a motor karakterisztikája?
Rózsa és Robin legyilkoltátok a topicot, vagy mivan?
Rossz volt az időpont választás, Giraffe szerint kevés időt hagytam a döntéshez...Egyből bele a mélyvízbe, pont karácsonykor!
Mindegy eddig aki tutira mondta:
Herr Raptor, Huligánus úr, Sanya, Giraffe ingyen kap egyet,mert szpozorálom jövőre, plusz az enyém 5!