Csatlakozom az elöttem szolohoz!Nem jó a nagy átmérő mert tényleg bele fog érni a gumi! Ezért is tértek rá többen az ovál dobra.Vannak jo akra utánzatok is.Nézted már?
Kérjél valakitől kölcsön egy KTM-re való tárcsát (enduroé is jó) és nézd össze a WR aggyal hogy mennyire vannak fedésben a csavarhelyek. Ha már látod az eltéréseket, onnantól szvsz adja magát a dolog...
Köszi az infókat, de ezek a táblacsövek elég vékonykák, nekem valami olyan anyag kellene ami egy normál kidörrentő vastagságú, a két végét meg a közepét azt megcsinálnám.
Jó estefelét!
Laci!Igen én alkottam!A helyzet a következő.A külső héj alu ötvözet,a végek a csővel komplett rozsdamentes ko -bol és a perf cső is rozsdamentes.A gyapot nem az de azt ugy is kifujja előbb-utóbb! Árat nem igazán tudok mondani de ha mindent venni kellett volna nem 1-2 tizes lett volna és még hol a munka vele?Régebben franko dobokat gyártottunk táblacsőből ,szépen meg lehet azt is csinálni ,esztergálni kell bele két véget aztán csőőőőő!
Elég kicsi esélyt látok rá hogy egy az egyben rámenne...de ha van gépmunkákban járatos ismerősöd, egy közdarabbal simán megoldható a dolog (csak legyen hozzá elég hely a két telószár között)...
Cimborámnak kellene 2004-es smc-hez használt hátsó lámpa!Ha valakinek van infója jelezzen.Köszöntem!