Jó erős napsütést emberek!
Mindenki benzint éget vazze? Na akkor lehet előszedem én is a vasat és /illegáliskodom kicsit/!
Lukító---Gyógyujjámeg mihamarabb!Viszek majd gyógyító hatású SM DVD-et!
Hy! Szerintetek az mien lene ha raknák sm felnire cross gumát előre hátra? Természetesen előre valami kisebet.. Esetleg valaki látot már iet? Nemtom menyi befojásolja a kezelhetőségét?
hát nekem csak a 2 hűtőidomra kellene. a tankon megvan az eleje :D és találtam olyat képen ami nekem kellene :D Szal remélem meg tudják csinálni kép alapján. Am a 2 hűtőidomra 15 lett volna ...
szivesen, de nézd meg a honlapjukon h van-e drz matrica szett ha meg nem tetszik akkor leadod a kinézetet és a méreteket e-mailban és legyártják neked, amúgy sztem elég olcsók mondjuk még egész matrica szettet nem rendeltem tőlük csak kisebb darabokat, de sztem biztos olcsóbb mint a gyári
Szar az idő nem tok motorozni így találtam egy olyan foglalkozást amiben ki lehet melegedni és jó lesz tőle a kedved Mézes ágyas pálinka készítésbe kezdtem Olyan jó kedvem lett hogy egy jogsiba is kerülhetne
Mindenki benzint éget vazze? Na akkor lehet előszedem én is a vasat és /illegáliskodom kicsit/!
Lukító---Gyógyujjámeg mihamarabb!Viszek majd gyógyító hatású SM DVD-et!