Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó erős napsütést emberek!
Mindenki benzint éget vazze? Na akkor lehet előszedem én is a vasat és /illegáliskodom kicsit/!
Lukító---Gyógyujjámeg mihamarabb!Viszek majd gyógyító hatású SM DVD-et!
Én is
Süt a nap, felkelni ....megyek motrozni
Jól nyomod
amugy receptre is drága 250ml 2ezer. de most ha 20.000lenne, akkor is venném...

jah csak úgy megsúgom, hogy made in austria
Akko kérek.....aszonta a doki ha nem fáj semmim reggel mikor felkelek, akkor meghaltam
mijatré? jobbulást!
erre nem lehet!viszont szenzácis cucc. nem fáj semmi ,de semmi szédülés vagy akármi.
Csak rá ne cokkjá bakker
kifosztom az OEPet
Nem szoktam ilyet mondani soha senkinek de, akko drogozzá ....jobbuljá wazze
ameddig van drog, addig jól

utánna.....
hovarjú
Azt, egészen pontosan a szélességnek a magasság száma %-ban megadva
120 szélesség, /70 a profil jól mondod
Hu még egy segítség kéne! Enél a méretnél 120/70-17 a /70 a oldalának a magaságát jelenti ugye? A 120 meg a széleségét?
rakd fel nyugodtan
Hy! Szerintetek az mien lene ha raknák sm felnire cross gumát előre hátra? Természetesen előre valami kisebet.. Esetleg valaki látot már iet? Nemtom menyi befojásolja a kezelhetőségét?
elég ha én halódok, a topicnak nem kellene!
DRZ decal kit

Elég jó most a dollár forint viszony...
hát nekem csak a 2 hűtőidomra kellene. a tankon megvan az eleje :D és találtam olyat képen ami nekem kellene :D Szal remélem meg tudják csinálni kép alapján. Am a 2 hűtőidomra 15 lett volna ...
http://totalbike.hu/tesztek/ktmsmc690/ Vicces cím.
szivesen, de nézd meg a honlapjukon h van-e drz matrica szett ha meg nem tetszik akkor leadod a kinézetet és a méreteket e-mailban és legyártják neked, amúgy sztem elég olcsók mondjuk még egész matrica szettet nem rendeltem tőlük csak kisebb darabokat, de sztem biztos olcsóbb mint a gyári
Szar az idő nem tok motorozni így találtam egy olyan foglalkozást amiben ki lehet melegedni és jó lesz tőle a kedved Mézes ágyas pálinka készítésbe kezdtem Olyan jó kedvem lett hogy egy jogsiba is kerülhetne
Köszönöm szépen. Jó is lenne csak nem tudom hogy milyen árban dolgoznak. vagy hogy meg tudják-e nekem csinálni. de megérdeklődöm. Köszönöm szépen