Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
ilyen supermotos dvd-ket honnan tudok letölteni?valakinek van valami tuti ötlete?gondolok pl teljes futamokra ilyesmikre.persze jó minöségben,nem ilyen youtubos bigyora.
köszi
Csaó! Van valami fejlemény?
csao Lukiítóó már remélem jobban vagy,ha már ilyen a téma a múlt héten tesómnak felbaszták a céges autóját Győrben,vittek mindent
nem mondod hogy fölnyomták a boltot! én most ébredtem delíriumos álmomból, éppen egy barna csapatot mészároltam szamurájkarddal. LACA ezen tények ismeretében biztosan elnézed, hogy nem vettem fel a telefont.

köszönöm a DVDket, már nézem is!
ELADÓ!
DRZ 400 E re való Yoshimura RS-3 Off Road rendszer hibátlan állapotú. 125e ft.
Gyári SM EXCHEL felni minden kütyüjével Dunlop gumikkal 250e ft.
Gyári enduró kerék jó gumikkal 135e ft.
Érd.:06-20-5-636-213
zsíír
Most van nálam tesztre egy 450 rmz
Lehet tudni milyen vassal mentél?
Hátul nemazvan (az agyonszidott németvan 150es....)de bővenjó a tiedre(is) a conti sm...szerintem
Nekem ContiForce SM van elől hátul de nemtudok róla sajna semmit mert kb 10 km et mentem eddig a motorral de mintha valaki azt mondta volna hogy nem a legtutibb
Remélem nem fox szembe jönni a pályán
És hátul? Nem nagyon szeretnék csúszkálni az akaratomon kívül
Embőr tervez isten végez ...azért tudtam menni egy pár órácskát , nagyon hiányzott már az idegrendszeremnek ez a kikapcs , főlleg , hogy reggel lakatos munkát kellett csinálnom, mikulás járt a bótban csak nem hozott hanem vitt de, miért pont a pénztárgépet a büdösrohadtpatkányféreg ...meg egy csómó problémát hagyott így karira
Nem tom,nem volt Contim soha sem, kérdezd meg valamelyik gyorsaságis pályázós topiban
Nekem azvan elöl csak nem sport(az nemvolt már raktáron)nekem bevált
Helló mindenki!
Valaki tudna nekem véleményt mondani a ContiTwist Sport SM gumiról? 125-ös Gas Gas-ra kellene, előre 100-as hátra 130-ast szeretnék venni, ha tud valaki hasonló árkategóriában(lehet egy kicsivel drágább) jobb gumit, az ne tartsa magában Köszi
Ma milyen szép idő volt :D Csak a k*va életbe nem tudtam szerezni akksitöltőt hogy feltölteni a msaina akksiját.
Hát jobbulást kívánok Nekem is el kellene mennem mert az előző vasam rádőlt a lábfejemre és kicsit megrendezte a lábújjamat De abban a pillanatban amikor beérek a korházba egy bizonyos rosszullét fog el....
holnap lesz!
Laci-Laci , nemtudom nekem szólt -e de reggel fél 6 ra értem haza, akora buli volt haver kiverte könyökkel az üveget véletlenül, szakadtunk a röhögéstől az orvosnál amikor kapta a tetanuszt meg a kötést
Doki morci volt mert felkeltettük
jobbulást. volt vagy lesz "robbantás" ?
vesekő (de ha kicsit visszaolvasol megtalálod aszem!)
már kérdeztem,de nem kaptam választ... mi a probléma? vagy nem publikus?
Laci! Ittál tegnap?
Én majdnem berugtam
LACA köszönöm! jelen pillanatban úgy néz ki, hogy megmaradok, és a 2009es esztendőben számolnotok kell velem a pályákon!

aki csak tud, üljön motorra, és adjon a jószágnak enni bőven!