Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevassz koléga látom eladó a gép...
újítassz?
elteltek az ünnpek ?
cic-cic hooliganok
Nem voltam még visontán de 2009 ben akarok menni ...kiváncsi vok milyen ! nemtom hol van és még nem ismertem senkit aki tudta volna...sőt nem rég mondták itt a forumon hogy van ott pálya. ...ááá én is készvagyok ettől a 0 fokoktól :(:(:(
Oksi, akkor inkább msn.

husabergirl@gmail.com
szasz Kato semmi extra ügy.

Májki te kerestél?
Segíteg szívesen...elöbb photoshopban terveztem meg hogy hogy nézne ki. Aztán vettem matricát meg olló és hajráá..
Van valami elképzelésed? Amugy ilyen hidegben csak jól fűtött helyen tudunk matricázni :( Én is várom a jó időt az uj mocira már készül a design :) Ha gondolod msn-en beszélhetünk ugy gyorsabb meg ilyesmi és tudok küldeni képet is...stb
újra van neted foxy ?

Húúúú, ne is mondd! Titta dilis vagyok moto nélkül!

Visontán már voltál?
Igen, emlékszem Rád és a mocira is! Már akkor is figyelgettem, hogy milyen csini lett a gép.

Szóval, én is szeretném átmatricáztatni a mocit, ehhez kellene egy kis segítség.
csá haver mi a szitu
Remélem majd nyomjuk kakucson mihamarabb..már kivagyok :P:P SM4ever!
Én csináltam mondom....ithon a szobában :)
Amúgy már taliztunk kakucson nem emléxel...csak asszem akkor lehet még a piros design voltrajta...
Akkor vetted pont a Husát :P
Szió!

Hol csinálták a matriczást?
Hát nem tudom.
Írtam e-mailt nekik, majd kiderül...
Halee, csak tájékoztatás képpen a képen lévő moci az enyém volt! nem photoshop Én csináltam a design rá..
Ha érdekel ócsán van még ha minden igaz és még eladó..ha gondolod mesélek róla..első tulaj voltam senki másnál nem volt a gép..és pöc röf..Tuti gép!
szeva Börny gép előtt vagy
Stét mi a pálya
ha jól tudom 3 féle keménység létezik anyagösszetétel szempontjából,de nem 100 %
Én is pályázom egy ilyen kipufra...............
Ezek csak egy féle minőségben vannak?
Vagyis mind egyforma?
ja az dúrva nem ?