Nem voltam még visontán de 2009 ben akarok menni ...kiváncsi vok milyen ! nemtom hol van és még nem ismertem senkit aki tudta volna...sőt nem rég mondták itt a forumon hogy van ott pálya. ...ááá én is készvagyok ettől a 0 fokoktól :(:(:(
Segíteg szívesen...elöbb photoshopban terveztem meg hogy hogy nézne ki. Aztán vettem matricát meg olló és hajráá..
Van valami elképzelésed? Amugy ilyen hidegben csak jól fűtött helyen tudunk matricázni :( Én is várom a jó időt az uj mocira már készül a design :) Ha gondolod msn-en beszélhetünk ugy gyorsabb meg ilyesmi és tudok küldeni képet is...stb
Én csináltam mondom....ithon a szobában :)
Amúgy már taliztunk kakucson nem emléxel...csak asszem akkor lehet még a piros design voltrajta...
Akkor vetted pont a Husát :P
Halee, csak tájékoztatás képpen a képen lévő moci az enyém volt! nem photoshop Én csináltam a design rá..
Ha érdekel ócsán van még ha minden igaz és még eladó..ha gondolod mesélek róla..első tulaj voltam senki másnál nem volt a gép..és pöc röf..Tuti gép!
újítassz?
husabergirl@gmail.com
Májki te kerestél?
Van valami elképzelésed? Amugy ilyen hidegben csak jól fűtött helyen tudunk matricázni :( Én is várom a jó időt az uj mocira már készül a design :) Ha gondolod msn-en beszélhetünk ugy gyorsabb meg ilyesmi és tudok küldeni képet is...stb
Húúúú, ne is mondd! Titta dilis vagyok moto nélkül!
Visontán már voltál?
Szóval, én is szeretném átmatricáztatni a mocit, ehhez kellene egy kis segítség.
Amúgy már taliztunk kakucson nem emléxel...csak asszem akkor lehet még a piros design voltrajta...
Akkor vetted pont a Husát :P
Hol csinálták a matriczást?
Írtam e-mailt nekik, majd kiderül...
Ha érdekel ócsán van még ha minden igaz és még eladó..ha gondolod mesélek róla..első tulaj voltam senki másnál nem volt a gép..és pöc röf..Tuti gép!
Vagyis mind egyforma?