Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esküszöm egy pillanatra megéreztem az égett gumi szagát
mofaker te már motoroztál ilyen gumival? itt a fórumosok közül többen is próbálták ezeket a gumikat éles helyzetben. sajnos számunkra bebizonyosodott, hogy ezek a gumik sem száraz, sem esős aszfalton nem tapadnak! Zrider cimbora tudna neked mesélni a máriapócsi versenyről.
ezek nagyon gyatrák sztem,legalább valami 125-ét,az combosabb
csá!
nekem a HM en pirelli sportdragon volt és fogott ahogy kell szerintem a kategóriájában tuti!
teszkó előtt a pofára eséstől stopizás közben az mentett meg hogy mind két kézzel elengedtem a kormányt futkosott rajtam a hideg meg a meleg.
De szépek is voltak azok az idők is.
nem vagyok egy nagy kutya a témába de elöl szerintem egész jó a pirelli mt 75 egy ilyen kaliberű motorra, hátra meg szerintem simán felmegy a 140 ha nekem felment a kissebb felnire
Helló emberek! Lenne egy pár kérdésem...most tervezem az SM szett vásárlását a géphez. Konkrétan Ő lenne az...(Gas Gas EC 125-be szeretném belerakni)Az lenne a kérdésem, hogy milyen gumit vegyek rá(nem muszáj, hogy slick legyen, de tapadjon rendesen)? A másik kérdésem pedig az, hogy rámegy-e előre a 110, hátra meg a 140-es gumi? Ez egyébként egy Aprilia MX 50 felnije. A válaszokat előre is köszönöm.
....mármint a vásárol6ó és a külföldi komoly versenyek szponzorált gumijai között
Dunlop és heidenau pontosan de,azt azért kipóbálnám amit ő kapott és amit lehet vásárolni, mert szokott lenni egy csekély különbség a 2 között
Hát a teló az wp mert a tekerők meg mindennre rá van irva hogy wp, de lehet hogy csak matrica...
, De Dunlop matrica van a lengővillán...
A kissebbik Hiemer 2008.-ban Heidenau gumival nyomta a német bajnokságban!
De, hogy ide írtál már az isreklám, és ugye ingyen van, ami gondolom bele fér a keretedbe...amúgy ez itt a baj, csak a haszon a lényeg de, az igazi reklámra(frankó tesztek nem légből kapott mesék) mindenki sajnál mindent...ez olyan mikor a hohorgász nem etet be és a horogra sem rak csalit de, ez nem az én bizmicem
Biztos hálás de, nem a supermoto gumik de mind1 mindenki azt vesz amit akar, vagy amire pénze van
A reklám és a versenyzői támogatás üzletpolitika kérdése, ami egy kisebb gyártónál nem azonos a multi cégeknél alkalmazott stratégiával. reméljük a jövőben a Heidenau ezen a téren is képes lesz fejlődni.
A krossz gumija is csak laza talajon jó, ahol nem számít a gumi keveréke, kemény talajra egy felejtős
Ha ennyid nincsen rá akkor megoldhatod másként ez csak egy alternatíva a sok közül.
Forgalmazói szempontból a Heidenau hálás dolog: jól fogy, gyors az utánpótlás, friss a gyártás és nincs reklamáció.
2004-2005 magasságában próbálták a hazai sm verenyzőket 'támadni',de akkor is az volt a baj, hogy nem lehetett kipróbálni sehol. Az alacsony árra hegyezték ki a reklámot, sokan megvették, és az első körök után szedték is le szitkozódva...
A fejlesztés folyamatos, az én értesüléseim szerint 2008-ban is változtattak a keveréken. A németeknél egy Kawasaki krossz csapatot támogat a Heidenau, ennek hatása pl. a krossz gumik választékában és árában is érezhető már.
Ha ennyid nincsen rá akkor marad a magyarázkodás, mi motorozunk, te meg ülsz a gumiaidon
Igazad van és jogos a felvetés, de akkor az összes ára min. 20-30%-kal magasabb lesz. Mivel a gyártó nem multi, ezért az ilyen költségeket is állnia kell valakinek (aki ugye álatlában a végfelhasználó )
És történt mostanában valami nagon komoly fejlesztés a Heidenau-nál? 2005-ben volt szerencsém találkozni cseh bajnokin egy ilyen gumival szerelt supermotoval. Esett az eső, és azt hittem, hogy csúszik a kuplungja...közben meg csak annyira nem tapadt gumi az esőben, hogy álló helyzetben kapcsolgatta a fokozatokat. 1-2 perec után nem erőltette tovább...Utcai DRZ-n próbáltam, szárazidőben, de ott is nagyon mérsékelt tapadást tapasztaltam...
Ha rajta van a gumin az N.H.S felirat az valóban a nem utcai használatra utal, azonban ettől ugyanazt a gumiméretet és mintát még többféle a keverékkel készítik.
...de amúgy kezedben a bizonyítás lehetősége, előre meghirdetve csinálj egy tesztnapot egy pályán, dobj fel egy pár gumit tesztre, és páran(gyors,közép,lassú, pilóta)megmondjuk a frankót, a vadi új gumikról,addig meg csak a megmagyarázás marad6