Természetesen! A tokajit nem lehet, nem szeretni! Ha édes vagy félédes akkor a tokaji a mindent vivő!
(halkan megjegyzem hogy más meg ne hallja de édesbe még nagy király a Spanyol vörös mazsolabor a Malaga!)
Ohh, köszönöm, megtiszteltetés . De hogy mikor iszunk közösen egyet, azt nem tudom. Kicsit nagy a távolság. De ha felbontok egy üveggel, gondolok majd rátok
Az még mindig jobb mint az előző, mert az drága is volt (huszonsokezer - 2002-ben!), cserébe egyéves korában elkezdett szétjönni a talpa meg a felsőrésze és mostanra már gyakorlatilag csak a pillanatragasztó tartja egyben
Amúgy titkon azt remélem hogy nyáron majd jól leakciózzák a bakancsokat és relatíve olcsón tudok venni egyet
Szükségem volna rá, mert az öreg Altamám lassan már tényleg leszakad a lábamról (még jó hogy tél van, ilyenkor másik bakancsot hordok), csak pénzem nincs (szokás szerint...azaz most még a szokásosnál is jobban)
Talán majd tavasszal...
Ja és a hülyéskedésbe majd elfelejtettem megmutatni a Tokajit!
Nekem ez a csúcs, mert ez az enyimé!
"...drágaszág! kell nekünk, gazda jó! az a miénk! ..."
na a "vegyeskereskedésem" már meg van, de én rockstar fogok lenni! alapos a gyanúm, hogy nevem fordítása, Lucas Priest, nagy hasonlatosságot mutat a volt rock legenda, Judas Priest hangzásához!ragozzam tovább?
Luki! Tudod mi a vicces?! Tegnap böngésztem végig a weblapodat. Vissza olvasgattam képeket és a bringás vidit is megnéztem.... na meg az új FOX cuccokat! Aztán ott van a tokaji borvidék szeretete amit már eddig is tudtunk rólad és most tessék! A mai újságba itt van ez a cikk!
Méghogy nincs összeesküvés elmélet! A frászt, hiszen minden összefügg valahogy....
Természetesen! A tokajit nem lehet, nem szeretni! Ha édes vagy félédes akkor a tokaji a mindent vivő!
(halkan megjegyzem hogy más meg ne hallja de édesbe még nagy király a Spanyol vörös mazsolabor a Malaga!)