Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Természetesen! A tokajit nem lehet, nem szeretni! Ha édes vagy félédes akkor a tokaji a mindent vivő!
(halkan megjegyzem hogy más meg ne hallja de édesbe még nagy király a Spanyol vörös mazsolabor a Malaga!)
Ohh, köszönöm, megtiszteltetés . De hogy mikor iszunk közösen egyet, azt nem tudom. Kicsit nagy a távolság. De ha felbontok egy üveggel, gondolok majd rátok
ott a pont. 1-2éve!
Pedig ismerősék vettek 1-2 éve a Lab-ben ilyet kb. féláron!
A felsőrész meg a talp is fasza - külön-külön
Amúgy ezt nagyon sokat hordtam, tök jó kényelmes kis baki...szerelni meg jó még így is
na arra aztán várhatsz komám! mert nem az hogy akció nem lesz, hanem bakancs se. eléggé rákapott a nép!
persze hogy lehetsz!

mindjárt vissza cuppanok az üzletbe, és megtrágyaljuk a női cuccokat msnen! (20perc)
Az még mindig jobb mint az előző, mert az drága is volt (huszonsokezer - 2002-ben!), cserébe egyéves korában elkezdett szétjönni a talpa meg a felsőrésze és mostanra már gyakorlatilag csak a pillanatragasztó tartja egyben
Amúgy titkon azt remélem hogy nyáron majd jól leakciózzák a bakancsokat és relatíve olcsón tudok venni egyet
Hali! Lehet még csatlakozni az Akik szeretik a Tokajit baráti társaságba. Lehetnék az első női tag? Hmmmm mit szóltok?
megmondom őszintén, hogy rosszabbra számítottam!
Altama Tactical, 6,5 év után
okés, amint bármire szükséged van, csak szólj! S.I. Assault amugy elég borsos. viszont csúcsminőség!
Szükségem volna rá, mert az öreg Altamám lassan már tényleg leszakad a lábamról (még jó hogy tél van, ilyenkor másik bakancsot hordok), csak pénzem nincs (szokás szerint...azaz most még a szokásosnál is jobban)
Talán majd tavasszal...
Látod Sanya ő is hetvenkedő
Esetleg ez a te motorod (Körúton, háttérben Combino)
Ja és a hülyéskedésbe majd elfelejtettem megmutatni a Tokajit!
Nekem ez a csúcs, mert ez az enyimé!
"...drágaszág! kell nekünk, gazda jó! az a miénk! ..."
majd én ragozom: Jud as Priest vagy Jud as Pries....

na a "vegyeskereskedésem" már meg van, de én rockstar fogok lenni! alapos a gyanúm, hogy nevem fordítása, Lucas Priest, nagy hasonlatosságot mutat a volt rock legenda, Judas Priest hangzásához!ragozzam tovább?
Üdv mindenkinek!

Luki! Tudod mi a vicces?! Tegnap böngésztem végig a weblapodat. Vissza olvasgattam képeket és a bringás vidit is megnéztem.... na meg az új FOX cuccokat! Aztán ott van a tokaji borvidék szeretete amit már eddig is tudtunk rólad és most tessék! A mai újságba itt van ez a cikk!

Méghogy nincs összeesküvés elmélet! A frászt, hiszen minden összefügg valahogy....

Na jó lehet.....
ehehe
a körút az simán lehet, de azt a zsilipet nemtom hol van
próbálok arról is feltenni képet, de itt buziskodik az oldal...
hát az Veled van!
na már be tudok jelentkezni de ha küldenék hozzászólást mindig hibaüzenet van, firefox lehet a hibás vagy miért van gáz, ezt írja ki: Általános hiba !
Neem
Prestige-el, Kvassai zsilipnél, és a Körúton
vagy csak úgy beírtad az adatlapodra