helló!
én sem bírtam de én nem csak beindítottam hanem motoroztam is egy 2 órácskát
2009-es Berget
nem csak nekem volt husqvarnám
és láttam a pannon enduro se versenyzőit edzeni
Pörgősebb, és nem nyújtja meg a karodat annyira mint a nagy vas, szerintem nekem is jobban feküdt volna az, mert kis hazánkban nincsen olyan SM pálya ahol ki tudod hozni a benne rejtőző állatot ....ausztriában a van egy aszem Melkben
szerintem is jó ez a recept! egy-két próbát megér!
egyszer kaptam egy ismerősömtől egy tokaji bortáblázatot amibe az elmúlt 60 év összes fajtája évjárat szerint értékelve volt....
aztán dicsekedtem vele, érdeklődtek, megmutattam, leitattak, kölcsön kérték, ki?, hova lett?,
azóta sincs meg!
vagy mor-gén remélem az őssejt kutatás -nagyon bizom benne- majd vissza adja nekünk a felszívódott térd és boka szalagokat meg reparálja az izületeket is mire betöltjük az 50. et! Minden pénzünk rá megy a kezelésre oszt egészségesen nézzük hogy a rokkant haverok hogyan csapatnak!
én sem bírtam de én nem csak beindítottam hanem motoroztam is egy 2 órácskát
2009-es Berget
nem csak nekem volt husqvarnám
és láttam a pannon enduro se versenyzőit edzeni
LAPTIMER RTI2001 G.P.T. Lenne eladó több darab még karácsony előtt.
Ha érdekel valakit dobjon egy mélt! THX!
G.P.T. Köridőmérő
(Gumimelegítő paplan termosztátos, fokozatkijelző,)
Sok sok érte, kipróbálom ma
Egyébként nekem teljesen megfelelne a használt is és az Excel-hez sem ragaszkodom, csak DID ne legyen...
egyszer kaptam egy ismerősömtől egy tokaji bortáblázatot amibe az elmúlt 60 év összes fajtája évjárat szerint értékelve volt....
aztán dicsekedtem vele, érdeklődtek, megmutattam, leitattak, kölcsön kérték, ki?, hova lett?,
azóta sincs meg!
a 650-eshez képest csak köbcentibe kevesebb az 550-es vagy van más különbség is?!
vagy mor-gén remélem az őssejt kutatás -nagyon bizom benne- majd vissza adja nekünk a felszívódott térd és boka szalagokat meg reparálja az izületeket is mire betöltjük az 50. et! Minden pénzünk rá megy a kezelésre oszt egészségesen nézzük hogy a rokkant haverok hogyan csapatnak!