Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jó a beállítás supermotora ha a negatí rugóút 2cm, és a pozitív 7-8cm
kúúúlabb lesz!
Nem értemminek kell magasítani a vasat
Na ja, a rugó ereje nem változik csak ha jobban megfeszíted kevésbé simítja ki az egyenetlenségeket, kissé fapados lesz ugyanazon súly alatt
XD XD Ez jó. Am helló mindenki "új tag vagyok" Nemrégiben vásároltam egy sm szettes DRZ-t és hát gondolom csatlakozom :P | Am a témához kapcsolódóan... Én még az előrő mocimon próbáltam magasítani.... csak olyan sikerrel hogy mikor az udvarból ugrattam ki széttört az egész és kiötötte a légszűrőház oldalát... :D Szal szerinterm nem éri meg ezzel próbálkozni.
ez már nagyon magas nekem nem kéne ekkora
Jóóól van fiam
itt egy cuppanós az 5. fajtából
jó,magasítani akarja...hülye kérdés
túl milyen?
köszi a segítséget nem tudom még mit csinálok de lehet így marad... am nekem is nagyon puha volt mikor megvettem már álítottunk de a magasság sehogyse olyan amit szeretnék
ha teljesen megfeszíted a rúgót akkor ugyanazt az erőt a rúgó rövidebb útra koncentrálja mint kiengedve ezért lesz keményebb . ez hülyeség ebben a formában?
OK
Az egyszerű fizika azt diktálja, hogy a rugóknak van egy rugalmassági moduluszuk. Ez a rugó anyagától gyártásától és egyebektől függ, de állandó!
A rugóknak van még egy karakterisztikájuk is ami megintcsak több dologtól függ de ez is állandó!
Tehát hiába feszítgeted a rugót attól még ezek ugyanazok maradnak!
De benne is van a nevében hogy ez csak előfeszítés és nem rugóerő változtatás!
A rugó erejét csak rugó cserével tudod változtatni!
észrevettem

... amikor már elrepültem 3 űrszonda mellett
A rugóelőfeszítést tekerted rá teljesen...ez igaz, hogy emeli is a hátulját, de extrém módon megváltoztatod vele a berúgózás karakterisztikáját is...
te gyártassz kiput?
Ezt elnéztem, elnézést
Ez lehet megoldás, de rövidíteni könnyebb. ( fúrsz egy új lyukat)
Én amikor megvettem a crm et le volt engedve a hátulja puha volt mint az állat, aztán felhuztam csutkára ( csak a központin összetekertem a csavart amenyire lehet, ) aztán sokkal magasaabb lett a motor plussz amikor egy vasúti átjáton átmentem vayg 100 al majdnem kirepültem a hipertérbe

kép : alacson/magas. nemtudom hogy azért volt-e ez a jelenség mert nem egy minőségi teló volt vagy mindegyik igy viselkedik én sem vagyok egy szaki a témában csak tapasztalat....
én is úgy vélekednék mint zoltan_r cimborám. de majd jönnek a szerelők és megmondják a tutit!
én sem értem. az egyszerű fizika azt diktálná, hogy minél jobban össze van nyomva a rugó, annál több erő kell a további összenyomáshoz. meg szerintem az előfeszítést ezért is találták ki. vagy van itt az erőnek egy sötét oldala, amit mi még nem ismerünk?
Tuti!
bizti?
Miért akarod szegény Huskyt ennyire bántani?
Nem, nem!
A keménység marad!