XD XD Ez jó. Am helló mindenki "új tag vagyok" Nemrégiben vásároltam egy sm szettes DRZ-t és hát gondolom csatlakozom :P | Am a témához kapcsolódóan... Én még az előrő mocimon próbáltam magasítani.... csak olyan sikerrel hogy mikor az udvarból ugrattam ki széttört az egész és kiötötte a légszűrőház oldalát... :D Szal szerinterm nem éri meg ezzel próbálkozni.
köszi a segítséget nem tudom még mit csinálok de lehet így marad... am nekem is nagyon puha volt mikor megvettem már álítottunk de a magasság sehogyse olyan amit szeretnék
ha teljesen megfeszíted a rúgót akkor ugyanazt az erőt a rúgó rövidebb útra koncentrálja mint kiengedve ezért lesz keményebb . ez hülyeség ebben a formában?
Az egyszerű fizika azt diktálja, hogy a rugóknak van egy rugalmassági moduluszuk. Ez a rugó anyagától gyártásától és egyebektől függ, de állandó!
A rugóknak van még egy karakterisztikájuk is ami megintcsak több dologtól függ de ez is állandó!
Tehát hiába feszítgeted a rugót attól még ezek ugyanazok maradnak!
De benne is van a nevében hogy ez csak előfeszítés és nem rugóerő változtatás!
A rugó erejét csak rugó cserével tudod változtatni!
Én amikor megvettem a crm et le volt engedve a hátulja puha volt mint az állat, aztán felhuztam csutkára ( csak a központin összetekertem a csavart amenyire lehet, ) aztán sokkal magasaabb lett a motor plussz amikor egy vasúti átjáton átmentem vayg 100 al majdnem kirepültem a hipertérbe
kép : alacson/magas. nemtudom hogy azért volt-e ez a jelenség mert nem egy minőségi teló volt vagy mindegyik igy viselkedik én sem vagyok egy szaki a témában csak tapasztalat....
én sem értem. az egyszerű fizika azt diktálná, hogy minél jobban össze van nyomva a rugó, annál több erő kell a további összenyomáshoz. meg szerintem az előfeszítést ezért is találták ki. vagy van itt az erőnek egy sötét oldala, amit mi még nem ismerünk?
itt egy cuppanós az 5. fajtából
A rugóknak van még egy karakterisztikájuk is ami megintcsak több dologtól függ de ez is állandó!
Tehát hiába feszítgeted a rugót attól még ezek ugyanazok maradnak!
De benne is van a nevében hogy ez csak előfeszítés és nem rugóerő változtatás!
A rugó erejét csak rugó cserével tudod változtatni!
... amikor már elrepültem 3 űrszonda mellett
kép : alacson/magas. nemtudom hogy azért volt-e ez a jelenség mert nem egy minőségi teló volt vagy mindegyik igy viselkedik én sem vagyok egy szaki a témában csak tapasztalat....
A keménység marad!