Egy időben célom volt, hogy meg váltosztasam a magyarok piálási szokásokait és hogy nem csak be kö baszni bármitü, hanem igyunk jót, finomat és azért igyuk az italt, mert finom!
nem nem
de viszont ismerem a tulaját (ha még az övé)
de ha jobban megnézed van egy kakukktojás a képen :D ez nem '05ös mint a miénk hanem a régebbi, csak a fejidom lett cserélve mert összevolt törve...
nézdd meg a hátulját
Malagát biztosan találsz a Intersparba 4000-5000 között van de vettem már ott akcióban 3500ért is.
Azt meg kell kóstolni, mert hihetetlenül finom és felhívnám a figyelmed hogy becsapós!
Ha meg pálinka akkor Szicsek a jóféle háztájiaktól eltekintve ez a legkomolyabb minőség ami bolti! Ebből is rengeteg féle van, de nálam a lányok a málnásra esküsznek, nem véletlenül!
Köszönöm az ötletet, (mazsolabort még nem ittam)már tudom mivel fogom magam kényeztetni az ünnepek alatt . És ezt nem félreérteni ám . Nagy híve vagyok a minőségi italoknak, bár ez egy csajtól nem egy szokványos dolog. Amin sokan meglepődnek, az az, hogy nem tudok ellenállni a pálinkáknak, lehet mézes, fütyülős, vagy házi. Én is csak halkan megjegyzem nem a mennyiség a fontos.
tavai osztálykirándulás (és ez még csak Tatabányán van , gondolhatjátok mi volt mire Egerbe értünk Győrből)
Szakmai áralom!
Egy időben célom volt, hogy meg váltosztasam a magyarok piálási szokásokait és hogy nem csak be kö baszni bármitü, hanem igyunk jót, finomat és azért igyuk az italt, mert finom!
de viszont ismerem a tulaját (ha még az övé)
de ha jobban megnézed van egy kakukktojás a képen :D ez nem '05ös mint a miénk hanem a régebbi, csak a fejidom lett cserélve mert összevolt törve...
nézdd meg a hátulját
Azt meg kell kóstolni, mert hihetetlenül finom és felhívnám a figyelmed hogy becsapós!
Ha meg pálinka akkor Szicsek a jóféle háztájiaktól eltekintve ez a legkomolyabb minőség ami bolti! Ebből is rengeteg féle van, de nálam a lányok a málnásra esküsznek, nem véletlenül!
Jó kóstolgatást!