Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na már most nem is érdekel, hogy mi történt kicsinyke szülővárosomban!
helló
tavai osztálykirándulás (és ez még csak Tatabányán van , gondolhatjátok mi volt mire Egerbe értünk Győrből)
akkor ha hazt hallom,majd a motoros társaságban, hogy villogni akarsz, akkor vagy hozom a fényképezőmet, vagy a sérvkötőmet!
én csak úgy hívom h "a villantós" kép
fékbowdent tudok küldeni!
Aggyatok egy gázbowdent, széttépem ............ első tünetek a megvonásból
Sing Halle Luja, ahogyan mondta az a Albán fogorvos gyerek
Lehet megmaradok nem kellek az ördögnek sem
Én is éppen ezt akartam írni, biztos jó volt a buli
az a segg fényképezős kép nagyon cudar!
Hát, hogy könnyen kiismerhető vagy e azt nem tudom, de piszkálódni és beszólogatni nagyon szeretsz
Aha, így már minden világos . Én is vendéglátós voltam( felszolgáló), de nagyon érdekelt a mixerkedés is.
Ezek szerint könnyen kiismerhető vagyok... ez vajon nekem most jó vagy rossz
tettem fel képet enyémről. mondjuk má nem így néz ki
Mixer is vagyok, (voltam)!
Szakmai áralom!

Egy időben célom volt, hogy meg váltosztasam a magyarok piálási szokásokait és hogy nem csak be kö baszni bármitü, hanem igyunk jót, finomat és azért igyuk az italt, mert finom!
nem nem
de viszont ismerem a tulaját (ha még az övé)
de ha jobban megnézed van egy kakukktojás a képen :D ez nem '05ös mint a miénk hanem a régebbi, csak a fejidom lett cserélve mert összevolt törve...
nézdd meg a hátulját
Megkérdezhetem mivel foglalkozol, hogy ilyen szakértője vagy az alkoholos italoknak?
Hmmmm, egy kicsit
Becsapós, mint általában az édes dolgok. Itatja magát, aztán hírtelen fejbevág, és jobb, ha gyorsan hazamész aludni, mielőtt furcsa dolgokat csinálsz.
Öööö...ismersz?
Malagát biztosan találsz a Intersparba 4000-5000 között van de vettem már ott akcióban 3500ért is.
Azt meg kell kóstolni, mert hihetetlenül finom és felhívnám a figyelmed hogy becsapós!
Ha meg pálinka akkor Szicsek a jóféle háztájiaktól eltekintve ez a legkomolyabb minőség ami bolti! Ebből is rengeteg féle van, de nálam a lányok a málnásra esküsznek, nem véletlenül!

Jó kóstolgatást!

Honnan tudtam, hogy te leszel az első, aki ezt félreérti
Szegénykém, magadat kell kényeztessed? Pedig egy szavadba kerülne és tömött sorokban jelentkeznénk kényeztetni
Köszönöm az ötletet, (mazsolabort még nem ittam)már tudom mivel fogom magam kényeztetni az ünnepek alatt . És ezt nem félreérteni ám . Nagy híve vagyok a minőségi italoknak, bár ez egy csajtól nem egy szokványos dolog. Amin sokan meglepődnek, az az, hogy nem tudok ellenállni a pálinkáknak, lehet mézes, fütyülős, vagy házi. Én is csak halkan megjegyzem nem a mennyiség a fontos.