Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egy gányolás! ha a rúgó előfeszítésén növelsz, akkor kicsit elelkedni fog a háta, de ugyebár ezzel a rúgózás keménysége is növekedni fog.
helló!
Azt hiszem ez az úgynevezett kutyacsont lehet, hogy, nem túl célszerű cseréje , ezzel biztos tudod állítani a magasságot.

vagy láttam ezt a megoldást de ez nem tudom mi
Helo! Nem tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogylehetne kiemelni kicsit a motor farát magasabbra? voltam szerelőnél és aztmondta hogy a rugóstag fix magasságú, csak a keménységen tudott állítani. vennem kéne másik rugóstagot?
hát akkor nagyon el vagyok maradva!
FOX áru érkezett, de ha neked az említett Oakley modellre van szükséged, akkor szívesen beszerzem!
Köszi! Pedig már legalább 3-4 éve mennek nálam az ilyen végek is.
Ez az aprókavicsos nem én vagyok ,bátor a srác,hogy ilyen néven hirdeti a dobokat!
nagy nagy újítást vittem véghez és LaciKTM néven regisztráltam
Míg a főbakternak lesz ideje engedélyezni...sajnos az utóbbi időben eléggé elfoglalt
menyi idő még a ktm fórumos regem aktiv lessz?
Úgy látom meg kell szervezni GOGO 2.1-et valamelyik kocsmában
Szigorúan motorok nélkül
S.I. Assault Boots?
Hello!

Még nem láttalak fennt fórumon! A városban viszont lehet már igen, jó a motorod
Annak idején a Perepatkónak ugyanígy járt a régi 450-ese Dabason csak ő nem úszta meg ennyivel mert valami 350e volt utána a javítás anyagköltsége

Amúgy nemtom mondtam-e már hogy zweitakt rulez?
Szia!

Köszönöm, csak azzal is az lesz a baj, hogy rövid lesz a rövidebb telószárak miatt. Akkor ugyanott vagyok mintha megvenném a 690-ét 3500Ft-ért. Azt gondoltam valaki tud direkt az enyémre valót, de akkor csak farigcsálni lehet.

Brrr! Ma reggel már tényleg hideg volt a motorozáshoz!
......................
Ismerős a srác, igaz Motard44
Erről mi a véleményetek?
nagyon gáz?
Utángyártovics Kipufogovics
Igen, ez is olyan. Méret forma hang. Mindet te mondod meg milyet szeretnél.
Lehet akkor ott kellene neked is keresgélni nálla.
Az tuti de közel sem anyyira mint egy 2t nél, nekem azt mondta az előző tulaj szerinte még fojtja is ez a cucc
bevenné a gyomrom
a gyári kipufogóm anyira szar hogy nagyon, mert nem is erre gyári hanem egy 640esé és sehogysem akar passzolni , összevissza keresztbe áll meg heggesztgetve van, azal nem akarok foglalkozni.