evve tixtába vagyok énis. de neki sztem még furulya (perforált cső) se volt benne , de így sztem még a teljesítményből is vissza vesz nem?
(tettem fel pár képet magamról meg a ducatimról! )
Én is szelep cserén gondolkozom, ebay-en találtam ezt: http://cgi.ebay.com/ebaymotors... mit jelent az oem rövidítés, érdemes ezzel foglalkozni vagy inkább a gyárit vegyek?
A dob lényege a hangtompítás.Ha üres az nem jó.olyan a hangja mintha egy fazékban petárdáznál.
A sportdobokban általában egy átmenő perforált cső van amit körülvesznek valamiféle hangelényelő anyaggal.Én az autómba azt hiszem kőzetgypotot raktam.De van aki üveggyapotot rak.Természetesen lehet venni direkte kipufogóba való cuccot is.
A hang milyensége az a gyapot sűrűségétől és az átmenő csövön lévő lyukak számától illetve nagyságától függ.
Tehát az üres dobank nem sok értelme van!
és mivan a gyárinak a "kiherélésével"?
nekem a Proex-esek csinálták meg. kicserélték a furulyát nagyobbra és a végén a szűkítést kivágták. 15pénz körül csinálták meg a 2 dobot ('05ös Lc4)
akkor szerinted ha van egy jó dob ( természetesen sport dob) eltekinthetek attól hogy mondjuk cbr 600 ra van tervezve? nyilván nem lessz 100% os de ennél a szar fojtott hokinál csak jobb lehet .
Töröm a fejem...
akarok valami fasza dobot,de vannak gondok egy az hogy ktm re vagy 620asra alig találok, ( újra nó cash) meg nem igazán tudom hogy mondjuk egy gyorsaságiét vagy más 4t motorét fel lehetne tenni? nameg alig van baloldalra való dob
(tettem fel pár képet magamról meg a ducatimról! )
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
A sportdobokban általában egy átmenő perforált cső van amit körülvesznek valamiféle hangelényelő anyaggal.Én az autómba azt hiszem kőzetgypotot raktam.De van aki üveggyapotot rak.Természetesen lehet venni direkte kipufogóba való cuccot is.
A hang milyensége az a gyapot sűrűségétől és az átmenő csövön lévő lyukak számától illetve nagyságától függ.
Tehát az üres dobank nem sok értelme van!
nemtudtam mellette menni a motorral...
nekem a Proex-esek csinálták meg. kicserélték a furulyát nagyobbra és a végén a szűkítést kivágták. 15pénz körül csinálták meg a 2 dobot ('05ös Lc4)
De cimbi a Duke-ra 40ért csináltatott egy ovál karbon dobot.
Próbát megér,ha nem bonyolult...
Töröm a fejem...
akarok valami fasza dobot,de vannak gondok egy az hogy ktm re vagy 620asra alig találok, ( újra nó cash) meg nem igazán tudom hogy mondjuk egy gyorsaságiét vagy más 4t motorét fel lehetne tenni? nameg alig van baloldalra való dob