elvileg elküldtem az emailt, hát igyekeztem rövidre fogni...sajnos nem értem a dolgot,mivel nincs tul sok tapasztalatom,ezért kérem a te segitséged. köszi!
adatlapomon ott cim....remélem nem tul hosszú,mert jövö márciusig kicsit hanyagolnám a motorokat és a szerelést,ide is inkább csak az ismerösök miatt köszöntem be.......
szia.
ha jol emléxem te állitottad be nekem a gogo2 ön a hátso teleszkópomat.
van msn-ed,vagy e-mail ed? lenne egy kérdésem amire te biztos tudsz válaszolni(futómüves dolog),de itt hosszu lenne.
köszi
Nem véletlen az, hogy üzemórát adnak meg. Most javítottam egy 450 SX-et, amiben a tulaj költségkímélés miatt nem akart szeleprugót cserélni. Az eredmény: először egy szeleprugó tört el, aztán 2 óra múlva egy felső rugótányér tört ketté...szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem lett nagyobb baj. Egyébként nyugodtan belehet tenni az acél szelepeket, a hozzájuk tartozó rugóval. Nem észrevehető a különbség, csak persze az árban...
Ja vazzeg már mondták páran elmehetnék sztendapozni!
Az Édesapám meg azt mondta az ilyenekre, hogy hülyeségből meg a szart-körbebeszélésből már 5 diplomás doktor lehetnék.....
persze persze most, hogy mondod így már értem a ktm-esek "personal alcohol" viselkedés módját amit a fórum oldalain is bőszen megosztanak velünk....
mert"az alap ,gáz palackért járó, takarmányzsák tartós" biciklihez is jár a strapabíró konstrukció imidzs,
mert a gáz palackot a bolt mellett lehet cserelni a meg minden rendes faluba a kocsmával van szomszédságba tehát palack csere után piÁzás, majd kimerítő út hazáig a rossz minőségű salakkal tömött traktor nyomvályús esőtől sáros murván! Aztán otthon palack letesz és irány a takarmányért a téeszbe, mert etetés idő van!
De a tészbe főzik a pálinkát is! A kis üstiből frissen lefolyt vegyes gyümi eszencia illata, kostolásba majd vedelésbe csap át igy a haza felé vezető úton tovább edződik a technika.....
Te hát ezért olyan strapabirók mert a legkisebb kétkerekű is így ki van tesztelve....!
Nekem van Duke1-es első sárvédőm, ha érdekel keress!
ha jol emléxem te állitottad be nekem a gogo2 ön a hátso teleszkópomat.
van msn-ed,vagy e-mail ed? lenne egy kérdésem amire te biztos tudsz válaszolni(futómüves dolog),de itt hosszu lenne.
köszi
Mo.n ritka szavak egyike a 'hivatalos' ,biztos valami szakzsargonban találtad
Ja vazzeg már mondták páran elmehetnék sztendapozni!
Az Édesapám meg azt mondta az ilyenekre, hogy hülyeségből meg a szart-körbebeszélésből már 5 diplomás doktor lehetnék.....
mert"az alap ,gáz palackért járó, takarmányzsák tartós" biciklihez is jár a strapabíró konstrukció imidzs,
mert a gáz palackot a bolt mellett lehet cserelni a meg minden rendes faluba a kocsmával van szomszédságba tehát palack csere után piÁzás, majd kimerítő út hazáig a rossz minőségű salakkal tömött traktor nyomvályús esőtől sáros murván! Aztán otthon palack letesz és irány a takarmányért a téeszbe, mert etetés idő van!
De a tészbe főzik a pálinkát is! A kis üstiből frissen lefolyt vegyes gyümi eszencia illata, kostolásba majd vedelésbe csap át igy a haza felé vezető úton tovább edződik a technika.....
Te hát ezért olyan strapabirók mert a legkisebb kétkerekű is így ki van tesztelve....!
Tudnátok véleményt mondani ktm 640 lc4-ről 2004-es évjárat, tipushibákat vagy mit nézzek meg a vételnél?
Bocs h ide irtam.
hát igen,helyzet az van a supermotoban.......bár én nem versenyzek így lehet,hogy más szemszögből látom a dolgokat...sőt biztos