Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eeeeeee helóóóóóó

vigyázzzáá elcénégy háthúsz a király gecó
áh most 620-asból lesznek az sm-kerekek, talán elbírja őket. jó is lenne, ha már benn lennének
ez velem született tehetség

akkor így most mi lesz a mostanival?kilövöd a hátsót a világűrbe?
jahh igen tényleg, de arról a rengeteg lóerő tehet, amivel a gépszörnyem rendelkezett
valóban, mivel úton Bp felé nem volt wifi a buszon. hogy basznák meg... nem tom akkor miért kell jegy
mert mentálisan szaggatod a kerékagy csavarokat!
ezt az enyhén terminátor jellegű beállásodat, meddig gyakoroltad?
mindenkinek milyen konszolidált a kifejezése ezen a fotón

amúgy miért is művész úr?
ú bazmeg most kimegyek megmérem!
Nemvoltál msn en baszod!
Üdv mindenki! Látom megjött az éjjeli műszak! 1 óra alatt betermeltetek vagy 3 oldalt..

Barátom, lemérted az hátulsó keréket? És az elsőt?
balról jobra a mesterhármas
Jómagam Dr.LaciCRM , Mr.VEGA, Zoltan_r_ művész úr.
gyáá ezen és is ott virítok
cimbikéim megyek reggel meló van csao csao mindenkinek
na de zrider történetei

ááááá valam nagyon nagy arc a csávó

Luki! Csinálj valamit mert gogo elvonási tüneteim leszenek! Ezt a bandát sürgősen össze kell rántani újra
szegény embernek részegen úgy elkezdtem osztani a hülyeségeimet hogy szerintem gondolta jól bebaszik ő is hátha megérti mit magyaráz ez a csávó
dede! az bizony Motard44 kolléga. itt már mindenki mentalista jövőjét alapozza. éppen beszélgetnek uri gellerrel!
olyat nem szabad venni! a GOGO piaköltségvetése kevesebb volt!
nameg a narancssárga pólós is meditál ( motard 44-ha nem bocsi )
Az már nem csillagos...talán a Metroban árulták 1-2 hónapja horror áron...nem akarok hülyeséget mondani, de ilyen 20-25e volt a 7decis
nagyon jó kép nézzétek meg Foxit ő is el van gondolkodva valamin
de azért a bal hátsó sarokban én is gondolkodba estem... még jó hogy ott volt börni busza mert erősen mek kellett támasztanom el ne dűljön
hát akkor is jól eljátszottad hogy részeg vagy! közbe meg nem is! csak az új szakmádra hangolódtál rá!
bárcsak azt is el tudnám játszani hogy tudok motardolni rendesen

órajavító mesterségemre gondolsz Lukító?
Csak nem a 8 csillagos?