Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szólok a Sportmotornak, hogy írja át a topikot 7végi alkeszok névre
Bocs, hogy csak most szállok be a tegnapi party képekbe. Van ám nekem is ilyen ..
Tudtam hogy nagy tiszteleted van elöttem de hogy ekkora fanom legyél h még a puloveredre is tetetsz ezt nem gondoltam volna!
Mikor elment mellettem csak kamilláztam .....
áhhá!

gondoltam, de eddig nem nagyon láttam ilyet a gépeken!

köszi
szia
gázgyorsító!
Már több helyen is láttam, de nem tudom, hogy mire lehet jó az a kis tartály szerűség a blokk mellett kipufogó csövön? Valami kamraszerű kialakítás a gázlengések tökéletesítése érdekében?!

Luki!
Nekem is van egy tokaji gyöngy szemem! Majd lefényképelem és meg mutatom az öregurat!
Húú húú micsoda dinóm-dánom volt itt tegnap este meg termékenység alig bírtam végigolvasni!
jó8
én sem hagyom már a motorosnak,hogy véletlenül beleessen valamibe
na megyek bedobok egy pohárkával, aztán alszok! jó éjt!
Én is nagyon szeretem Tokajt
sajna régi SM élmények felelevenítése egy időre felfüggesztve.
milyen jó is volt nyáron Tarcalon Jóskabá pincéjében bort beszerezni,délután a hegyen ,meg hegy körül azt lotyögtetve motorozgatni,majd este a haverokkal a tűz körül megiddogálni
igen kóstoltam szinte mindent a Tokaji borvidékről. nekem meg kell mondjam a furmint és a szamarodni a kedvencem, na meg a fehér aszú
már ugratni is megtanult: a kerekek is levegőben vannak
Asszúesszenciát kóstoltál már?
még jó hogy leittad, így nem fullad meg a motoros!
a képen jobbról az első ha ránagyítasz!
nemtom kivehető-e
Barátnőmtől kaptam Mikulásra.
egy üveges mesterrel készíttette.
ezt komálni fogod akkor:
furminttal hogy állsz?
nem tehetek róla, nekem a Tokaji borok ízlenek igazán!
és egri vagy....
érdekes
Jó is a Tokaji!

De én most nyugovóra térek! pá evribádi
nekem most a szekrény tetején csak 1 üveg bogyólé van XD
amiben van az a szekrény tetején van de per pillanat, már csak konyakom van, jóféle spanyolból...
minden elfogyott
na jó beszállok én is a partyba! nem tudom kiderül-e a kép alapján, hogy Tokaji mániákus vagyok!?
én nem gyüjtöm csak azt amiben van... nameg a házit általában demizsonból nyomjuk...