Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo hogy mondod elhoztam a kereket Győrböl,de nincs semmi jó hírem. Az elsőben ugyanis van némi görbület és nem is tudják megcsinálni
Sajnos nem én vagyok az illetékes....de amíg nincs felnim ne is legyen
mikor lessz má?
Lupo gyerek(B.S.) az összes palit brutál módon ugyanott fékelte ki ja nem gyengén
a go-go3 is valami fedettre van tervezve nem?
lehetne egy ilyen "kis szuperterem" a szomszéd utcában
Hát az SX kis kerékkel kb. ugyanakkora mint egy normálisabb pit (csak mondjuk 3x annyiba kerül)...de legalább a márkához hű maradnál
Beb -----MSN!
Múltkor a pitbike-ot ajánlottad, most a 85 sx-et, szépen haladunk felfele, még pár év és elérjük, hogy az 530 EXC ajánlod
Félretéve a viccet, sajnos csak álmodik a nyomor
téényleg.... most jut eszembe, hogy nekem is ilyen van
85SX supermoto kerékkel nem jó?
Ismerős igaz?
Hoppá, most vettem észre, hogy az ülésen is lett alakítva, nem kicsit(van remény ). Egyébként ez a csajszi kb. akkora lehet, mint én. Vagy ha mégse, akkor a másik kettő tuti 2m
ehhjjj de szép sisakja van

Szerintem le van tekerve teljesen a rugóelőfeszítés vagy puhább a hátsórugó hogy jobban összeüljön a 43 kg alatt Meg az elsőteló is be van engedve vagy 2-3 centit (felső vllahídnál látszik).
mindenkinek!
Azt árulja el nekem valaki, hogy az az EXC hogy lehet annyira alacsony vagy csak az én szemem csal?
Eladó a 2008as motorja, amivel indult az EB-n ...
szerintem ez már több információ,amit tudni szerettünk volna!
gyenge életed lehet!
Én a hugát ismerem
felhekkeltem a rajtszámos fejidomot. csak nincs időm lefényképezni, mert amiko nem melózok akko tintázunk
és ezért nem alszol ilyenkor?
Ez lenne az eleje:- Sokat járok á csapoltatni mert csak................