Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://motorinfo.hu/news_new.php?nid=7800&cat=&mid=1010
Licitálj rá
és mivel is jössz Motoberg-gel
Jólenne egy ilyen cucc
Ne vedd magadra, nem azért mondjuk. Borsatya és én találtam ki ugyanis: felkeményítette a telókat, dobott fel slick gumit, és tett be kontaktlencsét. Mondtam is neki hogy most vagy jobban fogsz menni mert látsz vagy rosszabbul mert félni fogsz, erre úgy otthagyott a pályán hogy pár kanyar után alig láttam. Erre az volt a megoldás hogy segített a kontaktlencse, ezt azóta mondjuk.
Sziasztok!

Most tudtam meg, hogy van itt Pakson egy eladó 2005-ös KTM 450 SMR 850eFt-ért! Robogókkal foglalkozik a srác aki árulja és csak beszámította egy nagyrobiba, úgyhogy hamar meg akar tőle szabadulni, szerintem alkuképes! Láttam a motort, egészen jó állapotú. Szerintem elég jó az ára, gondoltam hátha valakit érdekel. Ha igen, ezt a számot hívja: 20/4014039
az a leggyanúsabb!
Minnyá dél van na ......pá
Az is gyanús, ha nem gyanús
gyanus vagy!
A kátéjem akkoris szebb
ahhaaaaaa....

sanya hogy sikerült a mai dolog?
Hogy lefotózta mikor lenyúlták a zasszonyt akkor ez az uccsó fotód róla
ööööö.... itt a képen mi a lényeg?
Na azér
Az előbbi mondatot nem fejeztem be: mint az enyém...
...majd lemérjük mennyit futtok 100on,+ 200on is
nem fikázom, de amióta borsatyának kontakt lencséje van, nagyon sokat gyorsult. gorazs-al csak ezt az egy indokot találtuk!
Akkormeg mit fikázod itten a másikat? Inkább az asszonyt tartsd szemmel,nehogy másba karoljon
Bezzeg, ha David Beckham lennél...
tudom, hogy nagyon rossz, ugyanis bnőm kontaktlencse/szemüveg nélkül, nem ismer meg az utcán kb 5 méterről!
Pofátlanok vagytok bázzz. Mit tudjátok ti milyen az ha nem lát rendesen az ámber
2dik lett az évvégi összesítésben. az utolsó 660as pályázásnál, visontán végig sikerült fogni! remélem az smr-el gyorsulok, bár borsatya kontaktlencséje ellen még nem találtam ellenszert!
maffia györgy,aki meg tudja mondani hogyan szeljed a karajt
Mi is gyorsultunk, Borsatyatya kapott kontaktlencsét én meg nem kiégett hengerfej tömítéssel megyek