Ne vedd magadra, nem azért mondjuk. Borsatya és én találtam ki ugyanis: felkeményítette a telókat, dobott fel slick gumit, és tett be kontaktlencsét. Mondtam is neki hogy most vagy jobban fogsz menni mert látsz vagy rosszabbul mert félni fogsz, erre úgy otthagyott a pályán hogy pár kanyar után alig láttam. Erre az volt a megoldás hogy segített a kontaktlencse, ezt azóta mondjuk.
Most tudtam meg, hogy van itt Pakson egy eladó 2005-ös KTM 450 SMR 850eFt-ért! Robogókkal foglalkozik a srác aki árulja és csak beszámította egy nagyrobiba, úgyhogy hamar meg akar tőle szabadulni, szerintem alkuképes! Láttam a motort, egészen jó állapotú. Szerintem elég jó az ára, gondoltam hátha valakit érdekel. Ha igen, ezt a számot hívja: 20/4014039
2dik lett az évvégi összesítésben. az utolsó 660as pályázásnál, visontán végig sikerült fogni! remélem az smr-el gyorsulok, bár borsatya kontaktlencséje ellen még nem találtam ellenszert!
Most tudtam meg, hogy van itt Pakson egy eladó 2005-ös KTM 450 SMR 850eFt-ért! Robogókkal foglalkozik a srác aki árulja és csak beszámította egy nagyrobiba, úgyhogy hamar meg akar tőle szabadulni, szerintem alkuképes! Láttam a motort, egészen jó állapotú. Szerintem elég jó az ára, gondoltam hátha valakit érdekel. Ha igen, ezt a számot hívja: 20/4014039
sanya hogy sikerült a mai dolog?
Az előbbi mondatot nem fejeztem be: mint az enyém...