Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló!
láttad az új szlovákiai pálya terveket?
ilyet akarsz mi,,
Csao!Igen szeretnék majd ujitani egy egyrészessel!
csao mindenkinek Laca uj ruhát akarsz te is?
ehunni
Én is eladnám a Bitti féle bűrrucimat, van benne egy kis Man szigeti TT aszfalt csík is, már csak ezért egy ereklye ...
Jo estét mindenkinek!
Rögtön egy kis reklámmal kezdeném!SORRY!
Eladósorban került a bőrruhám! Esetleg ha valakit érdekel az apróban vannak a részletek!
Nebassz ....teszteljük szét, plíííz
Kezdödik a szezon hamarosan.
valamit intézz tavaszra
mikor megyünk már motorozni

még egy kis GOGO :
Shrek on the track.
Komolyan sajnálom, hogy eladtam ezt az SXV-t.
Bár most van egy újabb gyöngyszem a tarsolyomban. Jürgen Künzel féle kawasaki 450.
Motomax Day. Aprilia SXV
Ez meg olyan gyors, hogy a menetszél lekapta róla a mikulás gúnyát. Viszont ez szerencsés, mert úgyis lehányta volna az esti bulin!
a vidéki buszállomás mögött van a volán taxi várakozója ott rendszeresen áll 3-4 hasonló mercedes, sőt még női sofőrt is láttam már ott
Visszavittem a vasat!
csak ez számít!
értem.nahh mind1 majd lesz vmi. Köszi a válaszod!
bocsánat, dunlop D208as
a hátsó villa és a váz is megegyezik, csak az a gond, hogy a slick gumik általában jóval keskenyebbek mint az utcaiak. Slash- barátomnak, a dunlop D206 165ösben alig fért el. vagyis a lánc bele ért a gumiba, a 640esen. nekem meg a 170es mellett van még 2cm!
ez vmi Michelin Pilot Race. Akkor elvileg jó lehet. Ha a te 660-adon elfért a 170-es akkor az én 640-emen is el kell hogy férjen mivel ugyanaz a két váz ha jól tudom.
teljesen gumifüggő a dolog. slicket sokat használunk 170eset. nekem a 660on és a 450en is most 170es van!
Üdv!

Szerintetek a 170/60/17 -es gumi még jó lehet egy SM-re? Vagy azzal már nem kanyarodna rendesen?5"-os a felnim. Azt sem tudom hogy elférne-e de szerintem annyi hely még van.Csak azért ez a méret mert az apróbanhirdeti vki 18ezerért újban.Ha valaki tud róla mondan vmit akkor ne tartsa magában!
Tudom még kicsit korai készülni szezonra de így legalább nem ér majd váratlnul.
micsoda képet találtam a másik gépen!