Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ööö akkor holnap délután valamikor zargathatlak ezzel kapcsolatban?
hogyhogy?
ez nekem ujdonság nameg ha győrbe meek nekem az is kirándulás
ilyen képet győrben is tudnál csinálni
Németországban tudják mi a jó!
Elérhetőséget küldtem az itteni címedre...ami kép van már rég nem aktuális, mert azóta fogyott is belőle meg került hozzá másik is...
Ámberek!
Találtam itthon egy 114 szemes DID X-gyűrűs láncot (520VX), amit én már biztos nem fogok elhasználni, szal ha valaki ellenállhatatlan késztetést érez rá, 18ezer forintért magáévá teheti.
múltkor volt arról szó, hogy vannak köztünk akik másik bolygóról jöttek mint a Travis!
Valami nem stimmel magával, öreg taták a legjobb haverjai..... nagyapakomplexus , gyógyszeres alkoholos kúrával kezelhető
Csak 80 , hát a széria nagy dögöcském 70 volt .... mit nekem az a + 10 ide vele gyorsan
na már megint belógtál a garázsomba engedély nélkül
hellószamindenki

új játszótér lesz: sk ring
A legjobb haverom
Na ne!
nömsokká itt a what iz dö kulás avagy a szanta klóz
hi,
és tényleg irtál... az kimaradt...
na szóval valami elérhetőséget tudsz adni, nem akarok itt offolni, esetleg pár fotót a gumákról?
Itten lennék!
Nem félek a 80+ LE-től, mert kellően tökös vagyok!
Ja, és pont van egy üres vázam is hozzá!
Félnék én is 80 LE-től... Félek is, még quadban is, de hát mit tegyek, ha érdekel a technika és szeretek tuningolni? Egyszer majdcsak jön valami tökös gyerek, aki kimotorozza...
és ott hol? mit csináltál?
Az oda.asz mindenkinek rendesen ...gyugyukának akkor lehet 1xre 3 kupát adni
Hi All,
Butaságot kérdeztem, ebben a gazdagsági válságban nehéz elképzelni, hogy jövőre egyáltalán lesz SM bajnokság.
Szerintem itthon a motorsportot nagyon is érinteni fogja ez a dolog. Viszont a Német és az Osztrák bajnokság igen színvonalsnak ígérkezik. A VB meg marad olyan amilyen volt.
Marad az S1, S2, Euro Open, az S3 szerintem megszűnik, meg lesz valami Hyermotard sorozat is. ( bár ennek tuti semmi értelme )
jóaza kvantaya sanya?