Dobrij gyemy!
Én meg hólapáttal álmodtam, és ahogyan most kinéz a helyzet azzal is kelek-fexek...jó edzés a hóhányás, csak az a baj ,hogy nem túl erős a lapátom de, sebaj majd beengedem a szomszédot kigyorsításnál
egyik gépen utólag derült ki, hogy nem állittatta hozzá az előző gazdája a kibelezett kipuffhoz a karbit, ez az egy dolog amit nem tudott meg akkor
bár ezt nem irnám promoto számlájára, mind2-en csak felületi átnézést kértek, meg hogy összességében szerintük megéri-e
bazz most ébredtem és egy elég zavart álmom volt. endurózni voltam egy husky-val, a bükkben egy tónál. bementem egy helyre,ahol percek alatt annyit emelkedett a víz, hogy úgy tudtam kihozni a motort, hogy a fejem felé emeltem, mert olyan könnyű volt. aztán estem egyet a közeli erdőben, amitől letört a fék és kuplung kar is.....majd ezeket a helyi kerékpáros boltban pótoltam shimano fékkarokra!
itthon beülök az autóba, felhívom sanyát, hogy van 1órája hogy összepakoljon, aztán megyek érte, behajintom az autóba, ha összepakolt, ha nem és már megyünk is p.ringezni! a szülinapodra ismét szeretnék lemenni ha van rá lehetőség!
Sziasztok!
Albijam többször próbáltam jelezni, hog van eladó husabergem de soha nem vetted észre, hát most újból próbálkozom. http://www.hasznaltauto.hu/2453424_husaberg_fs450e_2004.
Ha esetleg érdekel e-mailben vagy msnen tudok még róa infot adni.
Többiektől elnézést, hgy itt próbálkozom.
Sanya gratula a versenyhez, de remélem azért jövőre nem csak a crosst nyomod majd, és találkozunk Kakucson ahol megint kapok néhány hasznos tanácsot.
Alpina tipusura gondolsz szerintem,nekem ami volt az sima autófényező festékkel lett lemázolva csak valami ultrabrutál kemény kopásálló lakkal is le lett nyomatva,meg nekem a gumizógép műanyagpofás igy nem volt vele semmi baj. A legtöbb autógumis nem figyel nagyon oda a motorfelnikre sajnos (tisztelet a kivételnek)
de vissza a lényeghez... Klick!
Én meg hólapáttal álmodtam, és ahogyan most kinéz a helyzet azzal is kelek-fexek...jó edzés a hóhányás, csak az a baj ,hogy nem túl erős a lapátom de, sebaj majd beengedem a szomszédot kigyorsításnál
bár ezt nem irnám promoto számlájára, mind2-en csak felületi átnézést kértek, meg hogy összességében szerintük megéri-e
de azt nem gondoltam volna hogy meg is mented a narancs sziveddel.
miért ne..még 70 éves csávó is nőkről álmodozik...
Albijam többször próbáltam jelezni, hog van eladó husabergem de soha nem vetted észre, hát most újból próbálkozom. http://www.hasznaltauto.hu/2453424_husaberg_fs450e_2004.
Ha esetleg érdekel e-mailben vagy msnen tudok még róa infot adni.
Többiektől elnézést, hgy itt próbálkozom.
Sanya gratula a versenyhez, de remélem azért jövőre nem csak a crosst nyomod majd, és találkozunk Kakucson ahol megint kapok néhány hasznos tanácsot.