Börni. Ha lefestetem a kerekeimet a Behr-féle felemásra, a gumizás során nem jön le róla a festék? Te hogy csináltattad? Porfesték volt az, vagy sima festék?
A gumis szerint le fog jönni róla a szereléskor.
Köszönöm hogy megosztod velem ezt, mert így már nyugodtabb szívvel megyek hozzájuk.
Egyébként inkább fizetek tízezres blokk szét borítást mint 1-2 százezres generált. Ezzel szerintem mindenki egyetért!
A haverjaidnak akkor nem volt meglepetés ugye?
Kicsit elmesélem a múltamat ha már szerinted jövőm nincsen....Kicsi koromtól szerettem volna motorozni csak hát nem vettek sajna.........Volt simsonom 14 éves koromban melózott pénzből (nyári kőműves munka) volt 16 éves koromban egy honda mtx-em szintén összespórolt pezóból +egy kis családi pótlásból, utána nagy szünet ..........
20 évesen vettem egy 1990es cr250et (és úgy éreztem egy álmom teljesült)mentem vele vagy 3x az itteni cross pályán és az ottani menők elcsaltak az akkori AMATŐR (MMSZ)versenyekre többet voltam a földön mint a motoron, aztán jöttek sorban a versenyek, kezdtem rendszeresen motorozni, vettem egy 1995ös cr250et azzal is sokat mentem az AMATŐRBEN ahol sok volt akkori profi is ment(Lengyel Géza,Mód Csaba, Véró tesók,) és 1997ben az AMATŐR 2.osztályban meg szereztem a bajnoki címet, majd felkerűltem az AMATŐR 1.osztályba és ott 1999ben lettem bajnok(párszor itt indult velem a többszörös m.b. Ivánfy Kornél is mégsem károgtam,mert örültem hogy van kitől ellesni a technikát) rengeteg sérülésem volt ebben az intenzív motorozásban(kulcscsontok,térdek,kézfej,lábfej,köny
ök stb...) de soha nem adtam fel......majd éreztem egy kis kéztetést, hogy kipróbáljam az úgynevezett PROFI versenyeket 2001től itt mentem 2,5 évet és marha sokat edzettem de, qurvára nehéz volt olyan emberekkel felvenni a versenyt akik előbb tudtak motorozni mint járni....de volt pár jó helyezésem vér izzadás árán, álltam Kamrás és Grill között a dobogón meg volt pár VILLANÁSOM de, rá kelett jönnöm sok sérülés árán, hogy ez volt a max. ami pénzt kerestem azt a motorozásra költöttem meg dokikra és még mindig ott volt az a 15 ÉV HÁTRÁNY...de elmond6om magamnak, hogy megtettem mindent az álmaimért és soha nem kerestem a kifogásokat és erre büszke is vagyok, mert soha nem adom fel ......aztán jött a supermoto, ami azért tetszett mert nem kellett sokat edzeni kondira meg motorral, ez a crosshoz képest egy lánysport , ezt még kibírják a megkopott izületeim de,néha nem bírok magammal és crossoznom kell mert az hard way ...amúgy meg azt semtudom ki vagy de köszi hogy hozzá segítettél egy kis memoryanra
Az amatőr az mindig amatőrt jelent.
Az utcáról beesett embert aki még nem indult versenyen, de most szeretné kipróbálni. És nyilván nem a keményen közdő profik között szeretné ezt megtenni.
Neked meg a versenyzői múltaddal maradnod kellene a profik között, csakhát gondolom nehéz elfogadnod, hogy ott már nemigen rúghatsz labdába. Persze néha tudsz villantani egyet, de a fiatalabb korosztály már lemos a pályáról. Nehéz ezt elfogadni, de ez az élet rendje.
Szevasztok,
Albijam, nekem mind2 haverom bevitte promotoba a kinézett gépet átnézetni mielött megvették volna, és frankón megmondták mi a tré rajtuk, persze blokkot azért nem boritották szét, de ha kifizeted nem hiszem hogy akadály...
tetszik a karrier leírásod jó hogy most már ennek is nyoma van itt!
gratula