Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, nyugodtan éljen panasszal.
A Kresz nem írja elő az E.ü csomagot, a vizsgabiztos dolga ellenőrizni 2 évente hogy megvan -e, Neked pedig megőrizni a következő vizsgáig.

max 50 ezerre büntethető szabálysértés, de 10-30 nál többre nem szokták büntetni - ha a forgalmit elvették, akkor ott más is volt...
Gyurika!
Ma a kezembe akadt egy korábbi vázvédő-prototípus, amire már nincsen szükségem.
Van rajta néhány kisebb esztétikai hiba (fgép nincs itthon úgyhogy képet sajnos most nem tudok prezentálni), de amúgy teljesen működőképes a dolog, ha érdekel ezt oda tudom adni 5e-ért (vagy akár 4e + a vezetékért is).
biztos nem fáznak a fiúk
Szia.Én nem go-go zom
milyen kihalt a fórum.. gondolom mindenki go-go-zik 1000rel - nekem most nem jött össze majd legközelebb.
Én 8körül leszek pesten hív6sz meg van a számom ugye
Egy környékbeli motorostól azért vették el a forgalmiját mert nem volt motoros elsősegély csomagja (1000Ft) Jogszerű intézkedés volt?

senki
valaki?
ugy volt kecsorol indulok de Pestre vissza kellet jonom igy keresek fuvart aki megy kakucsra be fernek?
Ihatnánk ma este ott csak Téged nem engedtek el.
jesz jesz
hali Sanya Pestrol indulsz?
legalább nem fogyott annyi gáz!
Reggel én is megyek, remélem hagytak még aszfaltot a pályán ...jön egy pár gyros barátom
sziasztok! Most beszéltem Rooftop kollégával! Már megérkeztek kakucsra, és vannak jópáran! de jó lenne velük inni, nem itthon egymagam...

VT Barát!
Holnap reggel várlak fél 6-ra, beb*sszuk a mocit, aztán tekso, aztán gyíííííí, aztán gyá'heeeeee..............
megyünk ébreszteni a 7 alvókat! (de kibaszott drága "ébresztőórám" van.... )
Sziasztok.Ha holnap is ilyen hideglesz biztos rátokfagy a börruci Én ma tokodon voltam porolni és nemfáztam soha többet ilyen melegben
Oh Yee! csak most jutottam netközelbe, hétfőn vagy kedden beugrok érte remélem, ha nem szúrnak ki velem az iskolába. Köszi!
én sem azért vettem fel ezeket mert fáztam hanem mert folyt a szemembe az izzadság, de hát ez van "alkoholista ember nagyon izzad" (ahogy a kollégáim mondanák)
go the GOGO2
ezt is a negyven fokban csináltuk
A klimás szobában isszuk a wassert,mi