Nem, nyugodtan éljen panasszal.
A Kresz nem írja elő az E.ü csomagot, a vizsgabiztos dolga ellenőrizni 2 évente hogy megvan -e, Neked pedig megőrizni a következő vizsgáig.
max 50 ezerre büntethető szabálysértés, de 10-30 nál többre nem szokták büntetni - ha a forgalmit elvették, akkor ott más is volt...
Gyurika!
Ma a kezembe akadt egy korábbi vázvédő-prototípus, amire már nincsen szükségem.
Van rajta néhány kisebb esztétikai hiba (fgép nincs itthon úgyhogy képet sajnos most nem tudok prezentálni), de amúgy teljesen működőképes a dolog, ha érdekel ezt oda tudom adni 5e-ért (vagy akár 4e + a vezetékért is).
sziasztok! Most beszéltem Rooftop kollégával! Már megérkeztek kakucsra, és vannak jópáran! de jó lenne velük inni, nem itthon egymagam...
VT Barát!
Holnap reggel várlak fél 6-ra, beb*sszuk a mocit, aztán tekso, aztán gyíííííí, aztán gyá'heeeeee..............
megyünk ébreszteni a 7 alvókat! (de kibaszott drága "ébresztőórám" van.... )
én sem azért vettem fel ezeket mert fáztam hanem mert folyt a szemembe az izzadság, de hát ez van "alkoholista ember nagyon izzad" (ahogy a kollégáim mondanák)
A Kresz nem írja elő az E.ü csomagot, a vizsgabiztos dolga ellenőrizni 2 évente hogy megvan -e, Neked pedig megőrizni a következő vizsgáig.
max 50 ezerre büntethető szabálysértés, de 10-30 nál többre nem szokták büntetni - ha a forgalmit elvették, akkor ott más is volt...