Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S-tít luvnyák
Lamppe akko azt mondod 25-ös jogsival vezethetek 250-est?
nekem is A1 em van.11kw van/lesz/ a forgalmiban.50% ban megegyezik
2t-be!
Hy Hát de ha 125-re van jogsi más supermoto nem is naon van!
Igen! Fincsi lesz!
hy
én is ilyet szerettem volna és a boltban azt mondták ne vegyek ilyent mert nem éri meg .vegyek inkább 250 4T-t.Meg is vettem és nem bántam meg.

De már ma 6 hete hogy nem mentem vele és holnap lesz hat hete hogy nem is láttam
Hello! Valaki tudna nekem mondani Husqvarna sm 125 -ről valamit?H megéri e venni zsír ujonnan meg h milyenek?
Nézd csak. Itt van róla egy kis videjó.http://www.motomax.hu/ Bal oldalt középtájon.Ne félj, ha nem teszi oda magát ,meghúzgálom a lapát füleit.
a Bergen gyárilag ilyen gumma van ha jól tudom
Simán, itt van tőlem kb. 1 km-re a motorka! Szinte akármikor beugorhatok a Promotoba meglesni!
Motor még n incs is Nállad de már a matrica szetten agyalsz
de aztán odajött és megbeszéltük
Lukács.......................

Van rózsaszín Fox-os matricád?
helo Laca.Hiemerrel nem vagyunk beszélőviszonyban,mert a KTM fesztiválon úgy bejött mellettem,majdnem összeszartam magam pedig nem vagyok ronyózós fajta
De ha találkozol vele akkor tépessed el vele a gázbowden húzó darabját
Jó estét!
Extremen nemsokára supermoto.És nemsokára élőben is látni fogom.He He. Börni!Hím-R bácsinak mit üzensz?Egy két trükköt azért elmesélek neki.
köszi.
Szépestét mindenkinek!
Rooftop megtudod mondani hogy amit próbáltam ma gatyát nálad az milyen méretű volt? meg hogy a másik mekkora lesz? sajna kiment a fejemből
köszi!
"kis szesz..." mi? ismerem az ilyet...
remélem senki nem az....
sátorhely 1500Ft, pályadíj 6000Ft
akkor gratula sok sikert a motorhoz
Már aki százas
Akkor arra a másfél napra tudsz már vmi összeget is mondani? (feltéve ha publikus)