Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arról meg már nem is beszélve, hogy milyen csodálattal néztem Angit, amikor először motozni láttam!
Köszi szépen!
HY ...nagyon jó, kényelmes,nagy a siltje jól takarja a napsütést, jól ki lehet látni belőle, az elődje is ilyen volt és megmentett pár agy hej rázkódástól sztem jó bukó,a zárát nem tom

csácsá!
Hello!
Bocs, hogy ilyennel zavarlak ezen a fórumon de ugy látom h 661 flight sisakod van!(ha nem tévedek)
Milyen tapasztalataid vannak a kupakkal kapcsolatban megéri az árárt mert én is ilyet szeretnék venni!
Köszi a segítséget előre is
Jo éjt!
Akkor nem csak a lóvé irányit
nah, jóéjt mindenkinek! Megyek, mert a "kedvesem" egyre kevésbé tolerálja, hogy piásan Prodigy-t üvöltetek... Nomeg "elfáradtam".....
Jó volt kicsit nosztalgiázni... Szép álmaim lesznek....
Spórság van mostanában jó pár éve
Pont ugyanígy vagyok vele!

Most már végképp első a moto!
mindent a lóvé irányít....
de amig az életemben a legelső helyen áll ez a q*rva KTM , addig inkább nem eszem, csakhogy tekergethessem a jobbos markolatot...

Szeretem, nagyon-nagyon!
Akkor még tök nagy szám volt egy 520-as KTM. Gregus Marci KLX-el és még új MZ-vel is nyomultak!
Hát soha nem láttam Csajt úgy rajongani az SM-ért, mint ahogy Te rajongtál (rajongsz)
Nem csoda, rohadt lóvé.......................................................
..
uhhh, a sört most ne említsd....
Akkor ti többet tudtok erről, én csak 2006ban térd problem miatt kezdtem
Az ám!

De jó is volt bandázni!

Életem első versenyén Kiskunlácházán már tudtam, hogy egyszer én is motozni fogok!
ahogy nézegetem a képeket, sokan eltüntek
Danke sör
aha! amelyikre tehettük, mentünk! Igaz Foxy?
2001 óta szinte mindegyiken ott voltunk
ez a #35 Sinka gyerek,hogy eltünt
De jó volt nézni benneteket akkoriban (is)
Egy ilyen SM versenyen feltöltödtünk mindig....
Edee említette, hogy lépnek ki aztán azt gondoltam, hátha Te is!
Életem 2. SM versenye,még jó hogy kemény volt az offroad, cross fék nagy tárcsa,olajos dobozból fékhűtő ...jó, kűldhetnél párat kijártatok racingokra