HY ...nagyon jó, kényelmes,nagy a siltje jól takarja a napsütést, jól ki lehet látni belőle, az elődje is ilyen volt és megmentett pár agy hej rázkódástól sztem jó bukó,a zárát nem tom
Hello!
Bocs, hogy ilyennel zavarlak ezen a fórumon de ugy látom h 661 flight sisakod van!(ha nem tévedek)
Milyen tapasztalataid vannak a kupakkal kapcsolatban megéri az árárt mert én is ilyet szeretnék venni!
Köszi a segítséget előre is
Jo éjt!
nah, jóéjt mindenkinek! Megyek, mert a "kedvesem" egyre kevésbé tolerálja, hogy piásan Prodigy-t üvöltetek... Nomeg "elfáradtam".....
Jó volt kicsit nosztalgiázni... Szép álmaim lesznek....
mindent a lóvé irányít....
de amig az életemben a legelső helyen áll ez a q*rva KTM , addig inkább nem eszem, csakhogy tekergethessem a jobbos markolatot...
csácsá!
Bocs, hogy ilyennel zavarlak ezen a fórumon de ugy látom h 661 flight sisakod van!(ha nem tévedek)
Milyen tapasztalataid vannak a kupakkal kapcsolatban megéri az árárt mert én is ilyet szeretnék venni!
Köszi a segítséget előre is
Jo éjt!
Jó volt kicsit nosztalgiázni... Szép álmaim lesznek....
Most már végképp első a moto!
de amig az életemben a legelső helyen áll ez a q*rva KTM , addig inkább nem eszem, csakhogy tekergethessem a jobbos markolatot...
Szeretem, nagyon-nagyon!
..
De jó is volt bandázni!
Életem első versenyén Kiskunlácházán már tudtam, hogy egyszer én is motozni fogok!
Egy ilyen SM versenyen feltöltödtünk mindig....