Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jut eszembe!
Superduke azthiszem angol vagy milyen rendszámos 750ért sok ? Mennyiért lehetne az az enyém vajon? Regado + átirás és ennyi? Nagyon gondolkozom neki...
Hali!

Holnap Kunmadaras! (aug 15-16-17)

Jön vki esetlegesen?
nagyon kivagyok már ,gondolom te is főleg hogy neked már sm szetted is van nekem is lesz hamarosan ha minden jól megy.meg ahogy most számolom még suliba se tudok majd menni vele
pedig milyen büszkén mondtam amikor meglett hogy ááá dehogy lesz 2 hónap max 2 hét
Hát látom te sem fogsz már idém motorozni
hy!
újabb rossz hírt kaptam a motoromról most meg vami kishülye pecsétre kell várni ami még minimum plusz egy hét már egyszerűen nem tudom meddig bírom mellesleg apu motorjával se akarok menni mert nagyon kopottak a gumik meg hát félek a tipikus 17 éves volt lenyúlta apuci motorját szövegtől
Zeggyik csávó DRZ sm-et alakított endurcivá,nem panaszkodik.Igaz nem is versenyez,csak úgy megy.
Van egy kis időm csak úgy.
Nehogy lemenjek csapatni egy karikát
Én is dobtam vmelyik nap 1 e-mailt mikor írtál a nadrággal kapcsolatban!
Írtam neked az infokukachasznosholmikra, lessed meg légyszi!
Véleményem tartom a korábbiakhoz, ha már terepre is akarsz menni, pláne félméteres sárba, akkor inkább vegyél endurot és abba dobj sm kerekeket. Nagy fékkel elég gáz menni terepen, páne sárban, és sm telóra nem tudsz kis féket rakni.
A fogaidban is benne marad a tömés (ha egyáltalán van benne).
Bár első teleszkópot is vehetsz cirka 80.000-ért...
Na gondolom sikerült egyértelmű választ adnom
de drága vagy
Sziasztok
otthon megfőzi a cuccot, aztán csúzlival lövi a vendégek szájába!
Sanya! Neked milyen kifőzdéd van vazze, virtuális? Neten keresztül küldöd a kosztot?
... értem!

edzett gyerek vagyok! csak a spec alaktrészeket sajnálnám... no meg akkor erős futómű állítás kell majd. kössze a választ!
Az alkatrészeknek nem árt de,a gyári SM rugózástól kiesik majd a tömés a fogadból,mert nem egy enduró futómű
Lehet kicsit lágyítani de,akkor sem éri el a duró paramétereit. Ha ezt bírod no problem
Szevasztok!

Egy igen hülye kérdéssel állnék elétek.. Lehet ha lenne valami lövésem a kategóriátokhoz nem kérdezném meg, de valami motoszkál bennem.

Én 3 kategóriáról tudok: Cross-- terepkép no közú, Enduro terepgép de közúton is lehet tolni, és van supermotyó ami inkább aszfaltra tervezték, de némi terepre is szokták vinni, (supermotyó pálya alapján)

Nah és a kérdés, ha én szeretnék venni valami hasonló gépet, de túlnyomó részben utcán használnám (supermotyóban gondolkodok) a spec alaktrészenek (teló meg ilyenek) mennyire ártanának, ha néha napján rádobálnék terep gumikat felnistűl és belevinném a fél méteres sárba?

Sry ha fárasztottam is valakit ezzel, de mint mondtam nem értek ezekhez, és lehet hogy belekóstolnák a motorozás ezen oldalába.
Na akkor
De ugye motorral mész,nem csak a láncot viszed
Na szép mindenkinek,álmodjatok keresztbe csúszva
Tudok mást?