Akkor most már beindíthatod őket, egyből felére csökken majd a csizmafogyasztásod
Ráadásul olyan gyorsan körbeérsz majd a pályán hogy még magadat is meg fogod előzni
Szió! Bár nem nekem céloztad a kérdést, csak egy kis segítség: Airoh Runner Climb RCL 55 a sisak, elvileg 1300g, sima csattos nem D-ring-es. Eredeti ár:39900.-,de most akciós 32990.-
A kurv@ életbe, fXXXért nem lehet figyelni!
Megyek ma délelőtt szűk kétirányú utcában, szemből szorít le egy Suzukis autós pics@, a másik tutyukis vén péló meg elém nyitja az ajtót...
Nem mentem gyorsan, satu, döntöm balra, de csak összeértem az ajtóval, aztán borulás balra. Nem lett semmi bajom, de nem esett jól. A telószárat védő műanyag eltört.
Ezt is megúsztam
vén papa meg fizetett
Szia, Sonó hát a kezdö lépéseket meg tetted a kis csaj felé. De azon sem csodákoznék hogy kamionozna mert apaiágrol meg a 24 tonnás a favorit. Ki tudja. szeptemberben el kell menni p-halmár. szombaton meg dumáljuk
Prizmát műszakira felfúrtam a rendszám alá. Rendszámvilágítást meg úgy oldottam meg hogy kivágtam a lámpabúra és a sárvédő alját egy csíkban (a lámpabúrára ragasztottam valami átlátszó műa. lapot hogy a dzsuva annyira azért ne menjen bele) azt' annyi. De normálisak voltak, nem kötözködtek emiatt.
Ráadásul olyan gyorsan körbeérsz majd a pályán hogy még magadat is meg fogod előzni