Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszike!
Akkor is 450-es, ha már mindnképpen berget akarsz...Pályázni? Azt rám is lehet...
Gratulálok! Az egyik barátunk is hétfőn vett egyet...nagyon erős moci!
de én csak pályázni szeretnék..........................

meg egyszer versenyezni is.........................
Mert egy ilyen motor nem való utcára...
Gratula

A feltételek maradtak megbeszéltek?
Miért is?
Én lebeszélnélek arról...
Szép napot Mindenkinek!

650-es Berg lesz...................
Lépcsőház+biztonsági szem a falba (nem a földre!) + ABUS. Nekem egyszer már megmentette a ZZR-t...
Nem kell valakinek egy BEHR SM szett? Berg alatt volt, de jó KTM-be is gond nélkül...

lánckerekek, lánc, adapter, 320as tárcsa van hozzá, ja persze gumi is...csak a héten 160e HUF!
Nagyon jól gondold meg hova rakod a mocit, mert megint motor nélkül maradsz (ráadásul ez cirka 110 kg és nincs is rajta gyújtáskapcsoló ha nem tévedek). A zárt udvar kevés, a lépcsőházban meg sok a paraszt (tapasztalat)! Én olyan helyre raktam, ahol egy biztonsági őr ült mellette egész nap, én a helyedben olyat keresnék!
NEm, az tenyleg ennyivel olcsobb kulfoldon.269 USD.
ennyit tudok hozzáfűzni a kép saját készítésű...
Ez nem SM,de mennyire komoly volt régen...
http://www.youtube.com/watch?v...
További szép estét!
ááá valami hiákyzik talán egy távtartó vagy forditva van belerakava a tengely?rossz oldalról van betéve ,belever az imbuszcsavar a villába.
mi görögben anno 2000 derekán kivettünk egy apartmant, de sokáig kellett válogatnunk, hogy be lehessen tenni a 2 gsxr-t meg ne legyenek lépcsők a szoba felé. kiraktuk a dohányzóasztalt és be a 2 motort, majd 10 nap buli.
sosem felejtem el csak lóvé volt nálunk, meg bőrruha, csizma és bukó.
úgy vettünk piacon egy rövidgatyát meg egy törölközőt alkudtunk hozzá, meg lett valahonnan ingünk is, mert este már félmeztelenül nem akartak beengedni buliba.
társasházba, de még az is lehet, hogy betolom a lépcsőházba
Nem, csak könnyen lehet hogy olyanból nem maradt nekik így nincs mit kiárusítaniuk...
Lazer pl.
Vagy elnézte a (ház)számot, mint a topik legokosabbja
Ja hogy te valami kertes/társasházi dologba költözöl
mint Te az enyém?

Ő csak az enyém lesz!
Ez eléggé jó sityak, igaz lehetne pár dekával könnyebb de,ennek ellenére nagyon frankó