Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsirozd be
aha,lehet leszedem a féknyerget,és megnézem ugy mit mutat.lehet tényleg csak egy alátét kell.de megprobálom az olajos ötletetet is.köszi
Hétvégén költözködöm a Fehérvári útra, végre "egyedül" leszek.
Holnap pedig itt van a várva várt nagy nap, megyek be a Berghez.
Végre lesz 3 szabad napom, úgyhogy lépek haza Anyumhoz, szépítkezni stb..... és 23.-tól pedig szabin leszek!
Tartály
Csak a tárcsát om...a munka henger dugattyúk koppon vissza vannak nyomva ...ha nem megy jobban vissza szedd le a főfékhenger olaj tartáj kupakját, az segíthet
Nemtom mit kéne látnom a képen...de lehet hogy csak egy alátétet kéne betenni a konzol és a féknyereg közé vagy ilyesmi...
Semmi különös...és nálad? Rég "láttalak"!
megvolt, és a képen látni kb 5mm még kellene hogy összemenjen,de nem megy

Még jóóóóóóóó!
Fékbetétek szétpajszerolása megvolt már?
Szia!

Mizu?
Sziasztok,most vettem sm kerekeket és belerknám de az elsö kerék szorul a féknél mint állat,a tárcsa vastagabb mint a gyári.drz-böl lett kiszedve és abba is szeretném belerakni!segitsetek légyszi
ja és fém fékcső + hullámos tárcsa
ha esetleg este mennétek pályára ajánlom ezt a motorkát
olom
pár nonpublic pikcsörsz.
A pgsm szülinapján fotóztuk őket.
Bemondta a szpíker, hogy új szelek fognak fújni a pannon háza táján. Egységes ruha, frizura, éppen ezért két világsztár desighnert szerződtettek erre a célra. Akik mindenkivel elbeszélgetnek, és személyre szabott tanácsot adnak. Na ezek úgy bef**tak ahogyan kell.
Na azt a megkönnyebbülést kellett volna látnod, mikor a fügyöny mögül a félmeztelen Szőke András, és a vásáros cigánynak öltözött Badár lépett ki.
Szióka!
Jóvan...akkor nem adok több ilyen szuper tanácsot
Szőke kapítány ...rakéta mánia ...ezzeken behugyoztam
Hát még a Szőke.
Tényleg nincs zsernyák feje...
Badárt bírom nagyon,de ennek a feje még rendőrnek sem passzol
Köszi a tanácsokat ...rám fért már egy pár jó 5let ...ne fogd vissza magad ha van még pár jó tipped ...igaz már kezd fájni
Tudom kik voltak a perzekutorok. Figyelj ezekkel hiába is küzdöttél volna, ez a s.w.a.t. hángéry.