Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok befejeztem, mert a végén még kikapok...
A lényeg: hétvége - együtt - supermoto - bikini....
Kiállnál az M5 parkolóban még kereshetnél is ..egy pár török,albán,kazah,pár 7 kamionozás után biztos berángatna
Naaaa, azért túlzásokba ne essünk , de azért kedves tőled, te kis rosszfiú
Hát nagyon szép lennék.... Hagydmá'..... Kiürülne a pálya! Viszont ha Te rajtad van, akkor létszámstoppot kellene csinálni....
Mondom bőven úgyis abba hagyná pár húzás után,ilyenek ezek a mai srácok,minden kiscsaj erre panaszkodik
Ha kotyog a tuskó a tartócsavarokon talán az is elég lenne ha úgy rögzitenéd, hogy eltolod a tárcsától
utána leesett
,miliméterre gondoltam de,ha ilyen bőkezű vagy akkor mondom11111111116567779876655-98765-6544
szia,biztos abbol gondolta hogy még elforog.lehet elég lesz pár tized.
nagyon szívesen, használd egészséggel a nagyobbat
Ez a szemmérték...
A Zoli is panaszkodott, hogy pattog a moci Visontán."Tudod, olyan bikinis meleg" bikiniben fogsz lenni
Én annyira nem szeretném hogy meleg legyen, mert úgy rámcuppan a bőrruha, hogy képtelenség levenni
hova utaljam?
Kicsit reszelgesd meg, kb egy milkó elég lesz bőven
hello kiderült hogy nem volt bent egy távtartó tegnap Most az a gond hogy olyan mintha egypicit nagy lenne a tárcsa és hozzáér a myereghez!nem a betétnél szorul,de forog csak picit ér hozzá.Hagyjam igy és majd kikoptatja magának?
Sajnos mostmár tudom, úgy lesz Sensei
Ovattyával kezdj,alázattal kell lenni a sport iránt
Na asszem most megkaptam a leosztást

De nem adom fel következőnek is megpóbálom a dolgot, persze remélem nagyobb sikerrel és kevesebb önbizalommal
Könnyűnek néz ki ,csal a szemed csak úgy néz ki ami könnyedén megy...mehetnél kötél táncosnak a Grand Kanyon fölé az is könnyűnek ki
Ja, és el is felejtettem megköszönni a gumikat amit küldtél! Thx! Valszeg a nagyobbikra lesz szükségem... khmmm...
Ja, és Kakucs-ring most tuti szabad lesz, az elöbb beszéltem Zolival!
Mondjuk úgy, hogy egyből két váll lett és taktikai Ko szerencsére a gépezetnek nem lett semmi baja. Következőnek majd kicsit óvatosabban próbálkozom, bár kívülről nem tűnt olyan bonyolulnak

Foxy, örülök hogy összejött
Visonta most nem jött be, nagyon nem voltam formában, hamar elfáradtam. Kimaradt 3 hét... Nomeg úgy pattogott a mocim, mint kecske.... a deszkán!
Vasárnap Kakucsring ha minden igaz. Bár az imént beszéltem Spigivel, még nem tudta megmondani a tutit.
De mostmá' jó lenne ha összejönne a közös moto! És persze imádkozom, hogy dög meleg legyen! Tudod, olyan bikinis meleg...
Mind1, majd úgy is beugrik neked a csípődobásos figura
Szió!

Köszike!

Igen, ez már bizti!