Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most megyek 5ko kelek

Stét all #72
Faja képek
engem itt utálnak......

vagy mindenki elaludt?
jó is lenne POLICE feliratú szuppppermottó

inkább a siTT
szponzorálják,hogy eljárjak a pályára
"lakókat irritáló motorosmutatványok"
és a betörök nem irritálják a lakókat?engem speciel a szomszédom irritál,rá is rászálnak?Amiugy sziasztok
És már nem vadásznak?
megszokták vagy lenyugodtál?
COOL
hát ez egy hosszú történet ,de lényegében abban az időben vadásztak már rám ,mert reggeltől esti b@sztuk szét a várost a cimbikkel......... innen a huligán név,nem én találtam ki
Tarkón akart verni a rendőr? Vagy miért van alapból a kezében a gumibot?
Betudnád linkelni?
most olvastam hogy austriába meg lelőttek egy motorost
Én ma reggel mentem ki traktorral a földekre és integettek a rendőrök
A crosspályán gurulás után én is túrázgattam egy kisebbet, nagyon szép idő volt, szerencsére rendőrt még csak nem is láttam!
Bejártam Lepencét, felmentem a Fellegvárhoz oda- vissza. Közben szépeket lehetett döntögetni, sok motorossal találkoztam.
csao mindenkinek lukító nekem is volt ilyen afférom
Kemény!
Ugyanolyan a ruhánk .
Sanya ma délutáni edzése:
egy kis off vagy nem is tudom..
ma motorozott eggyet a család nagyon fasza volt
mentem Honda CBR 600-al, meg Honda vt 750 shadow-al
nameg a kis szuperlotyóval
A statisztika ,hogy 100 valakiből 10 egész normális,10 elégséges,maradt 80
Én 1időben dolgoztam yardnak szállitottam a lerobbant,törött autóikat.Érdekes akkor mindegyik milyen normálisan(de volt rettentő sötét is köztük )tudot viselkedni...
ráadásul amikor már megbüntettek, akkor elindultonk a déli oldalon lefelé. szép pianóban. egyik kanyar után egy önjelölt-rambó-rendőr-pálcikaemberke, a cimborám elé ugrik, kezében a tomfával, miközben ütésre emelte. alig bírtunk megállni! elkezdett egyből pattogni össze vissza...mondtam hogy nyugaolom, már a kollégái megbüntettek,és éppen megyünk haza..na persze, hogy nem hitte el. egyből rádiózás ezerrel...fontoskodás...stb stb, csak úgy feszült, mind az összes 48kilója a büszkeségtől, hogy ő most intézkedik!
Engem pénteken diszkóból hazafelé állítottak le, sokszor ott vannak egy út megy a diszkó felé és annak a közelében.
Kérte papirokat.
Aztán személyim jogsim meg pénzem mindig bal zsebemben van.
Elővettem mindent egyben pénzt hagytam a combomon, nem kevés volt, vett egy mély lélegzetet és elkezdi kell neki a lakcimkártya, odaadtam azt is.
Hátrament megnézte rendszámot, aztán visszaadott mindent.
Én meg már gondoltam, hogy most, hogy látta a nem kevés pénzt most majd lesz itt pótkerék meg háromszög nézés szondázással egybekötve, hogy lehúzzanak.
De még szondáztatni sem szondáztatott, pedig azt szoktak.
Mondjuk volt már olyan, hogy teljesen még ismerős sem volt a rendőr, és meglátott mikor megállított mondja ja marci te vagy az? Jó utat. Semmit sem kért.
De a legtöbbjük paraszt.