na ezt a Mátrázást beszoptuk! egy szakasznyi rendőr volt kint, és egyáltalán nem utaztak a motorosokra.....áááá dehogy is! nekem éppen 20 pengőm bánta a dolgot. komámnak meg a rendszáma!
ahan.bagyon jó idö volt.kb 30an. a végén mondjuk volt egy bukás a srác szerintem agrázkodást kapott. de ezt leszámitva jo volt.volt olyan motor is mint a tiéd
Kori nem semmit ment, illetve megy ezekben a pillanatokban! Van is sok Magyar zászló a pálya szélén.
Philippaertsé a leggyorsabb kör, 1.51.782" Kori is ment 1.51. 645" az első futamban
Csak beragadt a rajtnál sajnos.
Hajrá Magyarok!
Sziasztok!
Motorvásárlás előtt állok és megkérdezném tőlletek,hogy melyik lenne a jobb választás (ha lehet az okot is várom,hogy ez a moci és miért)Két motormárka között forgolódom 1.KTM LC4 640 2000-2007. év eleje évjárat (az újak formája vonalvezetése,idoma nem tetszik)2.APRILIA SXV 550 2006-2007.év eleje évjárat).
Nem tetszett nekik a slick gumi?
msn em van. lacika88@hotmail.com
Ügyes gyerek ez a Kornél 13. a VB pontversenyben!
Skype? vagy msn van neked?
Philippaertsé a leggyorsabb kör, 1.51.782" Kori is ment 1.51. 645" az első futamban
Csak beragadt a rajtnál sajnos.
Hajrá Magyarok!
Már az van bőven, nekem már késő elindulni, pedig tetszik az a pálya.
de pályára viszont az aprilia jobb.azért mondtam h turázni,városba ktm.
a két motor két külön kategoria.attol függ mire kell
peace
Motorvásárlás előtt állok és megkérdezném tőlletek,hogy melyik lenne a jobb választás (ha lehet az okot is várom,hogy ez a moci és miért)Két motormárka között forgolódom 1.KTM LC4 640 2000-2007. év eleje évjárat (az újak formája vonalvezetése,idoma nem tetszik)2.APRILIA SXV 550 2006-2007.év eleje évjárat).