Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép reggelt!
Elkéred tőle a láncfürész papirjait és megnézed stimmelnek e a számok
Kiveszed belőle a gyertyát, akkor nem indul!
Egyébként a Hancsák féle szakértő típusnak van egy nagyon nagy előnye, amikor eladsz valamit, annyira elvan foglalva a száraz adatokkal, hogy a külsőségek nem érdeklik.
A legjobb viszont mikor egy vevő szakértőként hoz kétlábonjáró lexikont, neked meg sem kell szólalnod, rábeszéli a motorra.
szántani
Na mentem szánani 110/90-19-cel amit 60 ló hajt és 45nm aszem
Ő rakta ide magát 2x
sanya72 töl kérdezd..
A képeken tényleg ö van?
Honnan vannak a képek?
mostantól balta a párna alatt, hogy egyenlőek legyenek a feltételek...de ha láncfűrésszel jön mit tehetek
Ő úgy gondolja hogy a számok magukért beszélnek!
Végülis van benne valami, pl a 21 több mint a 20.
Na és ha megnézünk egy számsort, huhúúúú ott mennyi eltérés lehet
Sajnos neki világosan elárulják a számok hogy amit vett az nem az amit szeretett volna.
Kitalálom hogynézz ki LC4 el érkezik(rendszám helyén 1 ?-jel) csomó katalogust mutat, és vasvillát tart magánál meggyözés képpen
Szép reggelt mindenkinek!

Sokszor visszatérő elem ez a H.G. srác. Miért cikizitek mit tett? Én nem ismerem a sztorit.
Bérgyilkos lehet mi? Az előbb beszúrt fotód alapján a fűrész4 forgatásán statisztált.
Mintha azt mondta volna, hogy hétvégén látogatja meg az "ügyfeleit"...tuti mészáros.
én azt csiptem mikor mondta hogy ő milyen jó üzleteket csinál..mindezt akkor mikor kiderült a szám mizéria Igen semmibaj vele csak szerette volna mindig a saját véleményét hallani másoktol is+nemértete a viccet...
Hi,
Tényleg ne tedd, ez egy vidám vasárnap!
Zsirinek küldök egy energy fotót!
...valaki nyomja a csengőt mint állat
Már a címeinket keresi ....amúgy nem rossz gyerek, csak nagyon lexikálisak a motoros tapasztalatai ...és hamar felkapja a vízet
hello.
Persze, hogy olvassa. Pont olyan függő mint mi itt mindannyian, csak most duzzog.
Amugy sziasztok kiváncsi vagyok mikor huzzafel magát és ir ide mert szerintem olvassa...
Azt nem rakom be,mert most gyerekek is nézik és megállnak a növésben
Az nem érdekes de pikk/pakk nyomná a katalogus adatokat,hetekig gyözködne majd ajánlana egy -3.teljesen más tipust
NEEEEEEE!

És a másik?
De itt van
Csak a papírmunkára már mást kéne megkérni...a származási lekérését H. úr elnagyolja mindig.
Az a baj nincsmár itt H...G ő megmondaná a tuttit és még beis árazná