Kiveszed belőle a gyertyát, akkor nem indul!
Egyébként a Hancsák féle szakértő típusnak van egy nagyon nagy előnye, amikor eladsz valamit, annyira elvan foglalva a száraz adatokkal, hogy a külsőségek nem érdeklik.
A legjobb viszont mikor egy vevő szakértőként hoz kétlábonjáró lexikont, neked meg sem kell szólalnod, rábeszéli a motorra.
Ő úgy gondolja hogy a számok magukért beszélnek!
Végülis van benne valami, pl a 21 több mint a 20.
Na és ha megnézünk egy számsort, huhúúúú ott mennyi eltérés lehet
Sajnos neki világosan elárulják a számok hogy amit vett az nem az amit szeretett volna.
Bérgyilkos lehet mi? Az előbb beszúrt fotód alapján a fűrész4 forgatásán statisztált.
Mintha azt mondta volna, hogy hétvégén látogatja meg az "ügyfeleit"...tuti mészáros.
én azt csiptem mikor mondta hogy ő milyen jó üzleteket csinál..mindezt akkor mikor kiderült a szám mizéria Igen semmibaj vele csak szerette volna mindig a saját véleményét hallani másoktol is+nemértete a viccet...
Egyébként a Hancsák féle szakértő típusnak van egy nagyon nagy előnye, amikor eladsz valamit, annyira elvan foglalva a száraz adatokkal, hogy a külsőségek nem érdeklik.
A legjobb viszont mikor egy vevő szakértőként hoz kétlábonjáró lexikont, neked meg sem kell szólalnod, rábeszéli a motorra.
Honnan vannak a képek?
Végülis van benne valami, pl a 21 több mint a 20.
Na és ha megnézünk egy számsort, huhúúúú ott mennyi eltérés lehet
Sajnos neki világosan elárulják a számok hogy amit vett az nem az amit szeretett volna.
Sokszor visszatérő elem ez a H.G. srác. Miért cikizitek mit tett? Én nem ismerem a sztorit.
Mintha azt mondta volna, hogy hétvégén látogatja meg az "ügyfeleit"...tuti mészáros.
Tényleg ne tedd, ez egy vidám vasárnap!
Zsirinek küldök egy energy fotót!
Persze, hogy olvassa. Pont olyan függő mint mi itt mindannyian, csak most duzzog.
És a másik?