Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd jövök..........egy óra múlva itt vagyok
Gyere érte.
inkább kasztráltattak volna mint motor nélkül
Volna kölcsön 4killád, majd megadom fizukor
Mától motortalan vagyok jó hír?
Háj, wazze előszedtek a gardróbból ...mi a hír
. . .
jaja
Szia(sztok)H......G nél is igy kezdödött
Írhatsz A speedmocin meg úgy kell ülni mint kefélés közben Chopperen meg mint a bilin Ezt már megállapítottam azelőtt mielőtt megvettem az első motorom, mondjuk akkor nekem még a bili jött be. Ennyi
Mondjuk az új Aprilia SXV nem néz ki rosszul
Ha már ide írogatsz fogalmaz6nál máskép mert az SM nem egy szürkemarha, ha érted mire gondolok...a speedes űlésröl is lehetne szépeket írni
Én motorzni szeretek nem számít, hogy kívülről mi tetszik jobban az embereknek. Az érzés a motorozási élmény számít. A csajok/emberek meg lehet jobban buknak a sportmotorra, nem tudom. Esőben szintén kevésbé leszel mocskos sportmotoron.
Én léptem, jó éjt!
Hát lehet h vezetni nagyon jó, de..... inkább nem akarok senkit megbántani Szal ahogy egy supermoto kinéz, az nekem annyira nem jön be...meg h úgy kell rajta ülni mint egy szürkemarhán... .. Akkor már inkább a klasszikus spoertmotoros stílus, én inkább konzervatív vagyok, de az a baj, hogy ahhoz túl agresszíven vezetek ... És ezt nem faszoskodásból mondom, 2 évig nem tudtam letenni a jogsit miatta, ami nem épp érdem:/
Magasabban ülsz, más a futómű, ami másképp viselkedik kanyarokban, gödrökben, stb. A motor már alacsony fordulatról nyomatékos, nem kell pörgetni. pl városban, ha mész a kocsik között nyugisan de ki akarsz törni odarántasz és jön az erő. Sportmotorral pedig gondolom nem járkálsz 7ezres fordulaton a kocsik között, hogy legyen ereje a motornak. Az új injektoros supermotóknál mása helyzet. Esésnél a sportmotoron törik minden: tükör, fejidom, oldalidom, farokidom, lábtartók, stb. Supermoton ha van leér az első- hátsó tengely végén a bukógomba, a kormányvédő max a kipufogó vége, amire szintén ha teszel bilincset nem lesz baja. A lábtartó felhajlik.
Sportmotorral gyorsabban eljutsz nagyobb távolságokra, utassal kényelmesebb, de városban nem az igazi, mert nagyon melegszik.
Ezek az én tapasztalataim.
Dehát te tudod, hogy mik az elvárásaid egy motorral szemben.
hogy érted azt " hogy a kívülről láthatóó supermoto stílus?"
Az a baj, hogy még soha nem ültem Supermoto-n. De van egy haverom, aki kb. össz.300ezer km-t tett bele különbözö motorokba, és azt mondta olyan a vezetési stílusom, hogy nekem valami "pörgős enduro" kéne ( talán azért nem supermotot mondott neki sztem ismeretlen volt még mert márévek óta csak autózik). Mondjuk nekem a "kívülről látható" supermoto "stílus" egyáltalán nem tetszik... Azt hogy érted, hogy teljesen más világ?
Pont én is Hu SM510R-el szemezek.
Régota meg van?
Husky-ra Arrow meg Devil. Az Arrow-t a www.arrow.it-n találsz. Devilt most pill nemtom.
Nekem van mindkettő, teljesen más világ, egyén függő, hogy neked melyik stílus tetszik jobban, iletve mire használod. Ha választanom kéne a supermoto mellett döntenék...
Ezek standardek és tipusonként más konzol van hozzá? vagy valóban más lehet a bele?

Te már brobáltál jó párat és szerinted észrevehető a külömbözö típusu kipuk közti külömbséget vagy ezesetben ez már elhanyagolhato?
Sziasztok!

A tegnapi Kakucsozás nagyon jó volt, páran voltunk a pályán, ezért jól lehetett motorozni! Köszönöm mindenkinek a segítséget, tanácsokat!

Az árak emelkedtek 4e a délutáni jegy.
A motorral jobban mertem döntögetni, mint legutóbb, hála a slick gumiknak és a jó futóműbeállításnak, Laczkának köszönhetően. A lábtartóim így már elkezdtek kopni
A tegnap felszerelt 16-os első fogaskerék is éreztette hatását, jobban "ugrott" tőle a motor.

Anita, köszönöm, hogy feltöltötted a képeked, ha nem gond majd elküldhetél párat eredeti méretben, mert innen nem tudom nagyban letölteni!
Bergre akra,FP,meg már sok gyártó nyomat minden fajta mocira...Huskyt nem tom
Bergre meg Huskyra milyen márkák vannak? Ami rá is való.
Ismersz olyan weblapot amin ahol megnézhetem?
Szia marci!

Erről beszélek. Szóval nagyon szép kipukkanokat látni a videokon meg hallani is hogy jól szólnak és ,,,,