a fórumban olvasgattam kicsit visszább...de lehet nem is ez a fórum volt ...hogy keresel drz-sm-et
az enyém lassan eladó lesz...nyár végére terveztem...de végülis nekem mindegy mikor megy el a drágám...vagyis nem mindegy de ilyen az élet
ha érdekel írj csotke@gmail.hu és leírok mindent részletesen amit tudni akarsz....néhány kép van az adatlapomon...
Tegnap jártál Esztergomban? Ugyanis ma voltam a kereskedésbe és az mondták hogy tegnap elkelt a DRZ csak arra emlékeznek hogy egy miniszoknyás csaj vette meg (próbáltalak körülírni de a miniszoknyán kivűl nem emlékeztek másra), esetleg te voltál az elkövető? Viszont ha nem te voltál akkor döntsd el hamar hogy szeretnél-e ilyen motort ugyanis az országban már csak 2 db. van.
cső!
írtad a múltkor hogy elfektetted a gépet és vaxolni fogod. milyen vax ez,vagy hol lehet kapni?mekkora sérüléseket tud eltünteni?ilyen lakk sérüléseket eltünteti?
Kösz!
Éjszakai kanyargás ölég szar volt
Holnap nyit itt az aldi,mondok kipróbálom az aszfaltját.Hát ott volt két közeg civilben,jó gyökér módon kiosztottak Monnyuk a zaszfalt szar,még csúszik.
Cakát!
Köszike, nagyon Drága vagy, de úgy néz ki megtaláltam az én kis motorkámat.
Szióka!
Titta jó volt!
Nagyon jó volt a mai Kakucs, jól éreztem magam
menyibe kerül az?
a fórumban olvasgattam kicsit visszább...de lehet nem is ez a fórum volt ...hogy keresel drz-sm-et
az enyém lassan eladó lesz...nyár végére terveztem...de végülis nekem mindegy mikor megy el a drágám...vagyis nem mindegy de ilyen az élet
ha érdekel írj csotke@gmail.hu és leírok mindent részletesen amit tudni akarsz....néhány kép van az adatlapomon...
Szija!
Ferkepapa
JA: ha minden Ok, jövő héten itt a kuplungod !
írtad a múltkor hogy elfektetted a gépet és vaxolni fogod. milyen vax ez,vagy hol lehet kapni?mekkora sérüléseket tud eltünteni?ilyen lakk sérüléseket eltünteti?
Kösz!
Régebben volt itt valaki aki motorgrafikákat,dekorációt, látványterveket készített. Őt keresném sürgősen.
Tud valaki segíteni?
Köszi.
Holnap nyit itt az aldi,mondok kipróbálom az aszfaltját.Hát ott volt két közeg civilben,jó gyökér módon kiosztottak Monnyuk a zaszfalt szar,még csúszik.
Cakát!