Igen ezzel tisztába vagyok.
Tom,hogy nem tom kimotorozni!
Én csak a gyári adatokat írtam le és ők megcáfolták amit én el is hiszek mert nem véletlenül kérdezlek titeket.
Nekem csak az a drz dolog furcsa akkor...
És én eddig teljesen megvoltam győződve hogy ezek a gépek az alulról húzó nyomatékuk,rövid seb.fokozataik miatt gyorsulnak olyan 3,5-4,5 között 100-ra.
Azt írtad kezdő vagy, nem? Mondjuk rá, hogy én is mert nem sokat mentem nagyteljesítményű sportmotorral, supermotoval meg soha.
mentem egypárszor R6-al annak is durva a 0-100-as gyorsulása, de hogy azt én kihozzam belőle min 2 év ha le se szállok róla.
És miért túlzás?
Tesztben olvastam és gyári adat.
Amúgy itt láttam már olyan vidit ahol a drz 400 ment 3,7 meg 4,2 alatt?
És az mégis csak egy 400-as drz...
Minden versenysporthoz jobb. A szabása miatt könnyebb az úgynevezett tojásforma-testtartás felvétele, és eséskor jobban összetartja a tested. Az SM ruha annyival másabb, hogy általában nincs rajta púp, és koptatónak felület, és bizonyos helyeken elasztikusabb...
Ennyit megér a gép ( ha csak nem testmotorként állt valahol ) de nem egy supermoto.
A 4mp meg hülyeség. Ez a blokk még SEMMILYEN járműbe nem csinált 4sec-et.
Gratula a választáshoz! Alattad nagyon csúnyát fog lépni az biztos! Honnan veszed? Promoto? Gondolom akkor raktáron maradt darab lesz. Egyébként van 450-es sm! Gratula hozzá! Csak az olajat cseréld benne ahogy írják és nem lesz vele gond! Ezzel aztán taníthatsz! Ugyan ilyen fekete a 450-es is?
Szia,
Minden ok?
Most nézem a Zsiri által beszúrt képet, ezek szerint már két versenyt kell mínuszolni a prestige kategóriának?
Mert a visontai is mínuszos ugye?
Morgen All!
Beszéljünk össze, nincs messze Greinbach. Nagyon szép környezetben épült rallycross pálya, 1 pontról be lehet látni az egészet. A belépő 20 euro.
tudom, a factory parkban indoor dirt avatás lesz. nem hiszem hogy megyek. pihennem kell
szombaton komoly reggelem volt nagyon, orvos azt mondta, hogy pihenjek mert nem lesz jó vége a dolognak...
Tom,hogy nem tom kimotorozni!
Én csak a gyári adatokat írtam le és ők megcáfolták amit én el is hiszek mert nem véletlenül kérdezlek titeket.
Nekem csak az a drz dolog furcsa akkor...
És én eddig teljesen megvoltam győződve hogy ezek a gépek az alulról húzó nyomatékuk,rövid seb.fokozataik miatt gyorsulnak olyan 3,5-4,5 között 100-ra.