Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit kell prütykölni de,nem nagy kunszt
nekem be kellett lövetnem hozzá a karbikat.
nem volt kis szopás.
zabálta a benzint.
pécsen 3 helyen is csak pénzt kértek, de nem változott semmi9 a fogyasztásban.
aztán pesten megoldották.
WOW!

Egy kis szakmai?
Felmerült bennem egypár kérdés a sport kipufógóval kapcsolatba! Ahogy nézegetem a hírdetéseket és látom hogy egy csomo gépen van de vajon rávaló? Tényleg dob a teljesítményen vagy csak a hang?
Az én tudomásom szerint a gázlengések és gázáramlások döntően befolyásolják a motor teljesítményét.
Tehát ha felrakunk egy ilyet akkor nem kell hozzá karburálni a motort? Injektor beálítás?
Sziasztok!
Van köztetek olyan aki sportmotorról supermoto-ra váltott? Nagyon gondolkozom rajta, hogy supermotot veszek következőre... (azzal talán nem lesz akkora kihívás a sebesség, tavaly már elértem városban a tartósan 100at ) Kíváncsi lennék, milyen sportmotor után supermoto-ra ülni.... nagyon gáz először?
Úgy van, agressiv stílusban, sokan csak kamilláznak mikor megy
És akkor még Baluról egy szó sem esett, aki szintén mesterien kezeli a DRZ-t.
Na meg lukító ugyí...
el sem merem képzelni mit művel a 660-nal?

Elhiszem meg vágom, hogy spílerek vagytok itt vagyok a forumon már egy ideje tudom hogy ki hogy zörgeti a vasat és eztért írtam a bérgyilkos úrnak hogy kezdöként meni egy durvát egy komolyabb tipussal azért az nem két nap.
Az meg nagyon állat, hogy Rooftop gyalázta a sportgépeket egy DRZ-vel kicsit mellbe vágott az info.
thx!
szípek
Nagyon tud menni a srác, szinte mind1 mire űl fel csak motor legyen ....1x kellene egy gyorsulósdit nyomatni kukucson mikor ot a sok speedes, és akkor tisztáznánk pár félre értést
Vagányak az tuti.
Én ostffyasszonyfánn
Gyönyörüek ezek a kis kutyagyerekek!

Gratula!
Te tudod, mert te mondod hol laksz!
De biztos közel.

Léptem flekkenezni meg alkoholizálni!
Nem akarom szétoffolni a topicot, előre is bocs.
Lenne pár eladó jack russel kölyök kutya. Mentségükre legyen mondva KTM SMR mellett születtek, és az anyjuk szétrágta a spidi csizmám csatjait... 4kan 1 szuka.
A nevek kiosztás már megtörtént, fele rallys, fele motós, és egy a shrekből kapta a nevét, a lány természetesen fiona lett.
akkor nem laksz messze
Szia

Szombathely!
Hello!
hova valósi vagy?
csak azárt kérdezem mert én is Vas megyei vagyok
Szia!

Hejedenauuuról nem hallani túl jókat

De van 1 dunlop esőgumám, hátsó!

A képen a balos. 1x volt használva 15 percet
Most fosatni akarsz?

A fekete Nagyúrral leküldted az R6-ot? durva!
Mit gondoltok a Heidenau Supermoto esőgumiról? Érdemes ilyet venni? A többiekhez képest olcsó. Vagy olcsó húsnak híg a leve? Előre is kössz!
De most ne a megpiszkáltat nézzük.
Vagy akkor a BMW is legyen megpiszkálva!
Biztos nem véletlenül a legolcsóbb új supermoto a drz....
400ccm 40le meg kb 40nm ha jól tom.
ide is kicsit bepötyögnék, mert az R6os yamahákat meg ebédre eszik a DR-Z400! 0-100ig. nekem volt és a cimbinek meg R6 van.kipróbáltuk.
na akkor.....egy kicsit megpiszkált DR-Z400 reggelire eszi a 650-es BMW-t! szóval inkább hanyagoljuk azt a "csak" jelzőt!