Ha eddig jó volt a fék enduro kerékkel akkor utcán a supermoto kerékkel is jó lesz, sőt jobb.
Nekem is csak pályán volt szar a kis fék, persze sokkal jobb a nagy az tény. Szerintem egyáltalán nem kell elriasztani a srácot.
Ha meg később mégis befigyel a pálya akkor csak egy nagy tárcsa kell, versenybetét, és reszelni egy adaptert.
íme egy kép 2005-ből a régi szép időkből
Azért ez a "nem megyek gyorsan" elég erős volt
Amúgy ha _csak_ utcán akar vel menni, akkor sztem elég a kisfék is...ösmerősnek is kisfékes volt az EXC450-e és a lepencei úton még sportmotorosok közül is kevesen érték utol (mondjuk egy "kicsit" ismeri az utat a srác)
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Az érdekelne, hogy kakuscon hétköznap meddig lehet motorozni? Illetve holnap lehet-e? Esetleg egy telefonszámot tudna valaki? Segítséget előre is köszönöm.
Te képes lennél 120-ért megvenni azt,mikor 150-ért megkapod a nagyfékkel együtt a másikat
Nekem kellett a másik fék,és nem elsősorban a pályázás miatt.
Sziasztok most készülök sm szettet venni drz-re és amit kinéztem annak az elsö féktárcsa egy az egybe belemegy a gyáriba.Az nem gáz hogy olyan kicsi?csak hobby szinten használnám de meg is szeretnék néha állni Választ elöre is köszi
Minden gyártónak megvan a saját "reklámja"miért jó(bb)az övé és senki nelegyen már HancsákG érdekes a negativumokat nememliti semelyik gyártó Napokat lehetne vitázni kinek mi jönbe tetszik vagy nem..A lényeg mindenki a sajátját dicséri és ez igy jó
emilre válasz megjött?
egy-két infót küldhetnél róla! (méret, állapot, ár)
Nekem is csak pályán volt szar a kis fék, persze sokkal jobb a nagy az tény. Szerintem egyáltalán nem kell elriasztani a srácot.
Ha meg később mégis befigyel a pálya akkor csak egy nagy tárcsa kell, versenybetét, és reszelni egy adaptert.
íme egy kép 2005-ből a régi szép időkből
Amúgy ha _csak_ utcán akar vel menni, akkor sztem elég a kisfék is...ösmerősnek is kisfékes volt az EXC450-e és a lepencei úton még sportmotorosok közül is kevesen érték utol (mondjuk egy "kicsit" ismeri az utat a srác)
Tudnátok segíteni? Az érdekelne, hogy kakuscon hétköznap meddig lehet motorozni? Illetve holnap lehet-e? Esetleg egy telefonszámot tudna valaki? Segítséget előre is köszönöm.
Nekem kellett a másik fék,és nem elsősorban a pályázás miatt.