A te TT600R-ed nagyon szép. Régóta az a hátterem, mert az egy jólsikerült kép egy nagyon korrekt szép motorról.
Szeretem azt a képet, olyan csodás nyári hangulata van. Ahogy beszürödik a fa lombjai közt a napsütés és alatta csillog fehér piros színbe a motorod,...nagyon szép.
Bármi lehet és minden.... fogalmam sincs mit fogok vanni vagy veszek-e valamit is idén.... nem tudom.
Szerintem ne add el, mert ilyen pöpec motorod (aminek biztos hogy lelke van, ezt te is tudod mert én képen keresztül érzem rajta) nem lesz több.
60 le-höz nem sok közök van, pedig az enyém átépített 450-re és gyári Yamaha Racing kipuval padon lamdaszondával belőtt karbi és a mérés eredménye nagyon elkesrítő
Láttam a cikket de nem olvastam mert akkkor még nem érdekelt ennyire a dolog.
Majd meglátjuk mi kerekedik ki.
Asszem kezd hatni a jó száraz Kadarka.
Megyek megnézem hátha az álommanók úgy szemközt rúgnak, hogy egyből elalszom, mert valamit aludni is kéne. Van egy csómó elintézni valóm és 7-kor csörög a rohadék teló...
Tudod nekem melyik moci tetszik a SHERCO 4.5i Supermoto. A műszaki tartalom is profi csak nekem megfizethetetlen. A használauton van egy 1000km-es de az is ménkü drága. Ha lenne zsé ilyet vennék már csak különcségből is.
Na látod erről van a legkevesebb tapasztalatleírás. Itt a forumon egyszer írta valaki hogy látott ilyet és hogy nem ment rosszul oszt ennyi.
GYarinal hegyesebb vezermutengely.Elmeletileg also fordulatszamon teljesitmenynovekedes is jar vele, plusz a beepitesevel nem kell hasznalnom a dekopresszor kart, mert automata lett,mint a 450/250-eseken
Az enyem egy 2001-es YZ426F krosszmotorbol alakitottuk at.A szervizkonyve sajnos nem ir teljesitmenyt, csak sulyt (113KG) mindennel egyutt, de japanoknak van egy erdekes tulajdonsaguk, hogy szeretik a teljesitmenyt megadni a fotengelyen merve.MOst lett ujjaepitve teljesen a blokk,meg kapott egy Hotcam-et, eleg jol megy.
Ezen kivul probaltam KTM SMR 560-st, nem volt rossz, a kuplungja nagyon tetszett, de nekem a motor kicsit "szeles" volt , a sajatomhoz viszonyitva.
En az Apriliaval szemezek, de sokan probalnak lebeszelni rola, mert hogy megbizhatatlanok, de legalabb ennyien dicserik.
Szerintem, bár nem értek hozzá(ezért lesem a fórumot) és nincs semilyen tapasztalatom az SM gépekről....
én azt gondolom hogy 2003 utáni vasak nagyon jók.
Az dönt kinek melyik tetszik és melyikhez húz a szíve! Sárgakék, narancs, vagy japo...
Mivel nem akarok olyan szinten pályázni(mint itt néhányan) azért az utcai használat a fő szempont és mivel még nincs márkahűségem se ezért bármelyik típust ami jó árba lesz megszeretem( vagyis csak szeretném)
Ennyi.
Hát itt mindenki alszik? Csak én szedek egyedül béres cseppet?
A macifaszát a béres csepp! Nem is szedek semmit de ha ez így megy tovább elkezdem az altatót, mert egy hete nem bírok aludni. Csak lesem a sm hírdetéseket, videókat, teszteket olvasok már idegen nyelven is.... és mindet ismerem fejből..... Fuck off!
Valami javaslat elalvásra?
Persze... Na ná hogy semmi! Hisz minden normális ember alszik és álmában valamelyik pályán huzza neki!
Vazze magamba beszélek vagyis írok!
Most hallgatozok..., csak a laptop zömmög a hasamon, kutyák se ugatnak...
Ha hó?!?! viszhangzik a net is!
Fáj a csend! De duurva! Megyek a borért és rá is gyújtok
persze csak hogy ne féljek a csendtől.
A te TT600R-ed nagyon szép. Régóta az a hátterem, mert az egy jólsikerült kép egy nagyon korrekt szép motorról.
Szeretem azt a képet, olyan csodás nyári hangulata van. Ahogy beszürödik a fa lombjai közt a napsütés és alatta csillog fehér piros színbe a motorod,...nagyon szép.
Bármi lehet és minden.... fogalmam sincs mit fogok vanni vagy veszek-e valamit is idén.... nem tudom.
Szerintem ne add el, mert ilyen pöpec motorod (aminek biztos hogy lelke van, ezt te is tudod mert én képen keresztül érzem rajta) nem lesz több.
Köszike!
Nem ijedek meg egy RM-Z-től sem! De inkább maradjunk a DR-Z-nél.
a Kadarka lecsúszott úgyhogy én most búcsúzok
Majd meglátjuk mi kerekedik ki.
Asszem kezd hatni a jó száraz Kadarka.
Megyek megnézem hátha az álommanók úgy szemközt rúgnak, hogy egyből elalszom, mert valamit aludni is kéne. Van egy csómó elintézni valóm és 7-kor csörög a rohadék teló...
Jó éjszakát!
Cím: 1203 Bp., Helsinki út 26.
E-mail: info@redkings.hu
Weboldal: www.momorobogo.hu
Sherco és robogó kereskedés
Motor Mánia
Cím: 4400 Nyíregyháza, Ady Endre utca 2.
E-mail: info@motor-mania.hu
Weboldal: www.motor-mania.hu
Sherco kereskedés
Off Road Bázis Kft.
Cím: 6070 Izsák, Kossuth Lajos út 6.
E-mail: info@offroadbazis.hu
Weboldal: www.offroadbazis.hu
Sherco kereskedés
Ezt a 3 kereskedest talaltam Shercohoz
ha kozel van hozzad, nezd meg:)
Tudod nekem melyik moci tetszik a SHERCO 4.5i Supermoto. A műszaki tartalom is profi csak nekem megfizethetetlen. A használauton van egy 1000km-es de az is ménkü drága. Ha lenne zsé ilyet vennék már csak különcségből is.
Na látod erről van a legkevesebb tapasztalatleírás. Itt a forumon egyszer írta valaki hogy látott ilyet és hogy nem ment rosszul oszt ennyi.
Ezen kivul probaltam KTM SMR 560-st, nem volt rossz, a kuplungja nagyon tetszett, de nekem a motor kicsit "szeles" volt , a sajatomhoz viszonyitva.
En az Apriliaval szemezek, de sokan probalnak lebeszelni rola, mert hogy megbizhatatlanok, de legalabb ennyien dicserik.
ténylag 60lovasok?
A tiéd valami versenygép ha jól látom.
Szerintem, bár nem értek hozzá(ezért lesem a fórumot) és nincs semilyen tapasztalatom az SM gépekről....
én azt gondolom hogy 2003 utáni vasak nagyon jók.
Az dönt kinek melyik tetszik és melyikhez húz a szíve! Sárgakék, narancs, vagy japo...
Mivel nem akarok olyan szinten pályázni(mint itt néhányan) azért az utcai használat a fő szempont és mivel még nincs márkahűségem se ezért bármelyik típust ami jó árba lesz megszeretem( vagyis csak szeretném)
Ennyi.
Es mire jutottal a tesztekkel kapcsolatban?
A macifaszát a béres csepp! Nem is szedek semmit de ha ez így megy tovább elkezdem az altatót, mert egy hete nem bírok aludni. Csak lesem a sm hírdetéseket, videókat, teszteket olvasok már idegen nyelven is.... és mindet ismerem fejből..... Fuck off!
Valami javaslat elalvásra?
Persze... Na ná hogy semmi! Hisz minden normális ember alszik és álmában valamelyik pályán huzza neki!
Vazze magamba beszélek vagyis írok!
Most hallgatozok..., csak a laptop zömmög a hasamon, kutyák se ugatnak...
Ha hó?!?! viszhangzik a net is!
Fáj a csend! De duurva! Megyek a borért és rá is gyújtok
persze csak hogy ne féljek a csendtől.
Meg utánnakérdezhetnél nekem a dioptriás Oakley-nak,hol lehet ilyet csináltatni,meg kb mi lenne a matek.Lehet hogy szükségem lesz egyre