Köszi ! Már beszéltem is a ríderrel , elmondása szerint a 3.75 még bemegy , de abból a heidenau profilja miatt nem jó csak a barum kerekített profilja , de viszont a 3.50-es gond nélkül , tehát vagy ilyesmi , vagy végigpróbálom a 90es vagy 100/ es sorozatot !
Na jól van ám te Feri ! Most már zessék bevárni a gyengébbeket ! Hát hogy fogom így behozni a lemaradást ! A szimoncsellikkewl még csak megbírkózok , de közbe anyával is meg kell ám küzdeni !
eryk ! A helyzet az , hogy ha lesz jó gumi a szimoncsellin , majd kipingálom ! De még semmilyen fórumon nem kaptam pontos választ mi az a gumiméret ami elfér a gyári állapotok mellett , pl. láncvédő gumi mellett ! 90/80 vagy 100/80 vagy a bánat tudja !
Az finoman fogalmazva sem igazán szép. Én nem kétlem a hasznosságát, de akkor is.
Lehet ha dúrkálnék egyet itthon, találnék egy pár műanyag markolatvédőt, olyasmit amilyenek tegnap be lettek ide linkelve. Szívesen elküldeném, csak nem tudom merre kezdjem a keresését.
Igen igen ! Azt már tabletról olvastam aztán az meg lemerülődött mire válaszoltam volna ! A helyzet az hogy szerintem tudod az én válaszom ! A nagy vasaimban csak logós termékeket telepítek !
Még hogy jobban ! Teneked nem kell nézned ahogy ráül és teker egyet a markolaton azt elmegy a féltve őrzött dédelgetett legféltettebb drágaságos kincsemmel !
Ezek már ki is vannak festve!
De ezt nézd meg!
http://nextapro.hu/hirdetes/si...
Lehet ha dúrkálnék egyet itthon, találnék egy pár műanyag markolatvédőt, olyasmit amilyenek tegnap be lettek ide linkelve. Szívesen elküldeném, csak nem tudom merre kezdjem a keresését.