A múlthéten vettem a képen bal oldalon látható kesztyűt Fhoksz kollégától, nekem sajna kicsit nagy. 1szer próbáltam ki, aztán visszavettem a sajátomat-
BP-n átvehető
Airoh runner cross sisakhoz szeretnék komplett bélést venni tudnátok egykét tippet adni ahol esélyes hogy lesz? eddig ahol érdeklődtem nemleges választ kaptam és pedig forgalmaznak ilyen márkájú bukókat...
4 év után pattanok vissza két kerékre, de mivel mindent eladtam ezért keresek az 56-os fejemre valami kupakot. Raid II-m volt, nagyon szerettem, illetve végigpróbáltam szinte mindent, és a Shoei-X-Lite-Schuberth trióból választanék. Sajnos az Arai nem klappol a búrámra. Ha volna valakinek valami jó ajánlata 60-70e pénz környékén (beragadt modellek, vagy alig használt darab) szívesen veszem. :) Túrás vonal érdekel első sorban, mivel most csak egy kisebb, 500ccm-es paripára kell.
Ki melyik üzletet ajánlja motoros ruha vásárláshoz!
Sisak stb lehetőleg jó minőség és ár!
Nem csak belföld, bár a biker expert nem olcsóbb mint itthon neten a választék sem nagy azért lehet külföld is!
schubert sisak pl illetve jobb minőségű ruha mert a mug..... egy évet bírt pedig alig nyúztam!
köszönöm
Sziasztok! Bukót szeretnék venni, valami 50-70 között gondolkozom egy normálisabbnak mondhatót szeretnék!
Én az AGV K3 SV-re gondoltam!
De nem tudom mi jöhetne még szóba! Ha van esetleg valakinek ilyen AGV bukója megköszönném ha írna mi a tapasztalata vele?!
Nem igazán volt még komoly normális bukóm így elég analfabéta vagyok mind a típus mind a méret terén aki tudna jó tanácsokkal ellátni illetve erről a bukóról írni vagy valami hasonló árfekvésűt javasolni megköszönném!
Csak Shoei-t!. Suomy Ventura sisakom volt korábban, most XR1000 van. Nem lehet összehasonlítani a kettőt. A Shoei-m nem pinlockos,de a párát még hírből sem ismeri...Jó az ergonómia, nem szorít de mégis fogja a fejed, jó a szellőzés, és kitűnő a aerodinamikája.
Ha valaki buko vásárlásban gondolkodik és van egy kis türelme, jövő hét végére lesz pár darab x-lite 802r Brave sisak, vadi új, dobozában 75eFt-os áron, viszont csak a képen látható színben/FC-MOTO-nál 390juro/
Egy árat, és egy méretet tudnál írni légyszíves?
Héj: Spectra-Kevlar-üvegszál tripla héjszerkezet.
MÉRETPROBLÉMA MIATT ELADÓ...!!!
ÖT ALKALOMMAL VISELT.
KÉT PLEXIVEL, PINLOCKKAL, MINDEN TARTOZÉKÁVAL ÉS PAPÍRJAIVAL!!!
MÉRETE: S
ÚJ ÁRA 65.000 + 15.000 A SÖTÉT PLEXI ÁRA!!!
TELJESEN HIBÁTLAN, GYÁRI/ÚJ ÁLLAPOTBAN!
A KÉPEK MAGUKÉRT BESZÉLNEK!!!
ÁR: 55.000
A múlthéten vettem a képen bal oldalon látható kesztyűt Fhoksz kollégától, nekem sajna kicsit nagy. 1szer próbáltam ki, aztán visszavettem a sajátomat-
BP-n átvehető
Airoh runner cross sisakhoz szeretnék komplett bélést venni tudnátok egykét tippet adni ahol esélyes hogy lesz? eddig ahol érdeklődtem nemleges választ kaptam és pedig forgalmaznak ilyen márkájú bukókat...
FELSŐ KATEGÓRIÁS
PRÉMIUM MINŐSÉGŰ
HJC RPHA 11 (2016)
BUKÓSISAK
S MÉRETBEN
KÉT PLEXIVEL
DOBOZÁBAN
PAPÍRJAIVAL
JANUÁRBAN VÁSÁROLT
ÚJ ÁRA JELENLEG IS 119.900
ÁR: MEGEGYEZÉS SZERINT
KÉPEKET EMAILBEN KÜLDÖK, MERT ITT NEM ENGEDI FELTÖLTENI!
xpinter.gaborx@gmail.com
4 év után pattanok vissza két kerékre, de mivel mindent eladtam ezért keresek az 56-os fejemre valami kupakot. Raid II-m volt, nagyon szerettem, illetve végigpróbáltam szinte mindent, és a Shoei-X-Lite-Schuberth trióból választanék. Sajnos az Arai nem klappol a búrámra. Ha volna valakinek valami jó ajánlata 60-70e pénz környékén (beragadt modellek, vagy alig használt darab) szívesen veszem. :) Túrás vonal érdekel első sorban, mivel most csak egy kisebb, 500ccm-es paripára kell.
Köszi! :)
Sisak stb lehetőleg jó minőség és ár!
Nem csak belföld, bár a biker expert nem olcsóbb mint itthon neten a választék sem nagy azért lehet külföld is!
schubert sisak pl illetve jobb minőségű ruha mert a mug..... egy évet bírt pedig alig nyúztam!
köszönöm
XL 1-1 darab. 18.000 FIX = INGYENPOSTA =
XL 1-1 darab. 18.000 FIX = INGYENPOSTA =
Én az AGV K3 SV-re gondoltam!
De nem tudom mi jöhetne még szóba! Ha van esetleg valakinek ilyen AGV bukója megköszönném ha írna mi a tapasztalata vele?!
Nem igazán volt még komoly normális bukóm így elég analfabéta vagyok mind a típus mind a méret terén aki tudna jó tanácsokkal ellátni illetve erről a bukóról írni vagy valami hasonló árfekvésűt javasolni megköszönném!