Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Érdekelne a sisak. Nem szoktál véletlenül Pesten vagy a környékén járni?
Köszi, hogy megnézted, de sajna 8-as lába van a leányzónak, illetve minimum corsa jöhet szóba... A boka miatt! Ha lesz valami, esetleg dobd be ide légy oly kedves! Köszi, csaó: B
Nox bukókkal van valakinek tapasztalata ? N101 es tipust nezegettem
szia,
van itthon egy csizma, egy 40-es ami 39-es lábra jó.egy sidi vertigo,utascsizma,kiváló állapotban,abszolút kopásmentes,semmi elem nincs megsárgulva,tekerők hibátlanok,cipzár eredeti
köszi meg van minden arra a karra elöször azthittem, hogy szellőzést állít.
Mikor megvetted nem próbáltad ki?Amúgy oldalt lévő fület kell előre tolni. A PinLock-hoz pedig le kell venni a plexit. De a Sharkoknál ez nagyon könnyen megoldható
Sziasztok! Egy kis segítség kellene!
Van egy Alpinestar SP-2 3XL-es és egy Alpinestar SP-8 2XL-es, vadi új kesztyűim. Lényeg az hogy az hogy a 3XL-esben a kézfejemen jól áll a protektor a bütyöknék passzol, de az újjai hosszúak kb 5-6mm-el. A 2XL-ben pedig mintha a protektor már feljebb csúszna picit, és szorít is, az újjai ugyan úgy hosszúak. Eladó azt mondta hogy méretezésnél arányosan csökken ez is mármint az újhosszúság, még is hosszú. Gondolom hogy tágulna a 2Xl-es annyit. De most itt vagyok két nem használt kesztyűvel és fingom nincs melyiket adjam el. Mérettáblázat szerint 26,5cm a tenyerem kerülete, ami 3XL-nek felel meg
valaki tudja hogy kell leengedni bukóba a napszemüveget? meg a pinlock felrakásához tényleg le kell venni a plexit?
Szia köszi a választ de már megvettem. Jövöhéten hozom a motort majd meglátom hogy válik be.
Használd egészséggel!
Kaptam hozzá gyári sötét plexit úgyhogy nem kell. köszi
Nem szeretnél mellé egy enyhe füst plexi-t kicsi pénzért? Vagy számomra értelmes dolog csere-bere?
Eladó uvex sisak xl-es méretben.
15000ft
45-ös calvatti csizma eladó.
13000ft
Nagyon kényelmes és jól tartja a fejet a napszemüveg se nyomja az ember orrát.
A szellőzők nyitása legalábbis ami a fej tetőn van nem olyan könnyű kesztyűben.
Elég nehéz is.
Ez csak egy próba alkalmával nyilatkozom. Nem vettem meg.
Inkább HJC R-PHA 10 ASSEN-t vettem és nem bántam meg.
Sztem jobb választás. Minden tekintetben. jah és olcsóbb is
szia. Ez egy 2009-es hirdetés volt.
Sziasztok valakinek van tapasztalata shark speed-r sisakról?
mentem már egyszer csak bukóba,és csak csizmába......:-))))fogadásból
dainese?
Ezt aláírom, nem játék. De azért pucéran, sisakban, és csizmában ne motorozz!
szeretek vitázni,de 20éve motorozom,és csizában és bukóban nem ismerek tréfát...csak a sidit meg az alpit,meg a shoei-t meg az arai-t :-) a többi játék