Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó lazer granville gl felnyitható metálfekete bukósisak l méret ár 16 eft dobozában
szia nekem van egy alig használt imet protektor ing ....15 eft az ára ha érdekel képet tudok küldeni ...elérhetőség adatlapon
nincs most,de biztos lesz,alpi smx plus?mekkora a lábad?mekkora cipőket hordasz?
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy protektoringből milyet lenne érdemes venni, mit ajánlanátok? Valami bevált típus létezik olcsón (kb. 25-30 ezer Ft-ért) (nem feltétlen márkás!). Előre is köszi.
Szia rossirossi 42-43-as alpinestars csizmát keresek leginkább feketében , van-e neked most ilyen és mennyiért, képet légyszi
Szia mi a típusa a bukósisaknak, és mióta van meg , mit lehet róla tudni milyen a héjszerkezet anyaga ?
Lövök róla majd még képet és küldöm. 41-es méret, szerintem 41-es lábra jó. Általában 40-41-es lábbeliket hordok, de ez kicsit nagyobb volt mint ami nekem optimális lett volna.

Talpa jó, cipzár mint ahogy írom is nem 100-as és egy-két helyen a díszítő varrás már nem az igazi. De az ára szerintem méltán tükrözi az állapotát is. Szerintem még legalább egy 20 ezer kilométert el lehet hordani.. ha nem többet.
Szia!
Tudnál nekem mutatni pár közeli képet a csizmáról? Kb mekkora lábra jó? Ide tudsz képet küldeni: gaborvezer@citromail.hu
Új csizma vétele miatt eladó használt, fekete Berik GPX csizmám, 41-es méret, irányár 14 000 Ft
sidi vertigo eladó 45-46os
Sziasztok!

Eladnám zsír új Joe Rocket UFO 2.0 textil hálós (mesh) nyári dzsekimet M-es méretben

Amerikából rendeltem, sajnos túl kicsi és kicserélni a vám+postaköltség miatt annyi lenne mint maga a dzseki
A kabátban van egy kivehető belső, így szél/víz álló ,ha kiveszed tökéletes szellőzése van , lehet akár 40 fok is akkor se sülsz bele (csak nem szabad megállni )
+Európában nem lehet hozzá jutni

30.000,-Ft

Érdeklődni a
Szomdav@hotmail.com
E-mailcímen lehet
Sziasztok!

Van pár feleslegessé vált hibátlan cumóm!

Berik 54-es két részes ruha!Egy szezont használt hibátlan ruha!
Nem csúszott kopott!
Superzone-ban vásárolt!
100000 Ft!

AGV K3 Ghotica Rossi Replics sisak XS!
Utasként egyszer volt használva!
30000 Ft!

TCX 36-os egyszer használt csizma 25000 Ft!

bali105gsxr@gmail.com
a bukó mérete M
Köszi az észrevételt!
M-es méretű a SHARK bukó.
Üdv!

Használ valaki Probiker Traveller csizmát 41-42-43-as méret körül? Ha igen, meg tudná mérni a belső talpméretét?
Köszönöm!

Esetleg mit ajánlotok hasonló olcsó túracsizmának?
méret lemaradt
Sziasztok!
Eladó egy alig használt SHARK RSI Eden bukósisak. Csak maszkban volt használva, jár hozzá shark sisakzsák, világos ill. fekete plexi(új ára 18.000Ft volt), a plexik páramentesek.
(Dupla D-gyűrűs csat, bogárháló, orrnál kivehető légterelő)

A bukó IRÁNYÁRA 57.900 Ft

E-mail: czangfer@freemail.hu
Tel.: +36-30-896-3334

Megtekinteni Bp.-en a 9. kerületben lehet.
Eladò bukosisak méret: cross s 55-56 másik L/XL 10000ft/db érd:kozilali@vipmail.hu
Eladó
KUSHITANI kabát L-es (váll,könyök,hátprotektor), kivehető bélés. 15.000,-
Térdprotektor 5.000,-
Mindkettő jó állapotban, de egyik sem új. A kettő együtt 17.000,-.
be van már kapcsolva,elérsz
ja ,lemerült :-)
szia! hivlak de nem vagy kapcsolható!merre vagy helyileg.